Firar Ni Namnsdagar?

Idag så är det min namnsdag, det får man allt fira lite. Namnsdagspresenten kommer med posten nästnästa vecka och då har även trailern till Eclipse premiär och veckan efter det så får jag och alla andra
The Twilight Saga fans sina efterlängtade New Moon boxar hemskickade
(ifall man har beställt dem via internet), vilket betyder att
denna månaden som kommer nu (mars) kommer bli bra men ändå inte..

Min man ska börja på en till skola och då måste jag bara få tag i ett jobb eller praktisera någonstans för hemma kan jag inte vara längre..
Även om jag nu har sökt en massa jobb sedan i början av December och sedan dess bara fått gå på 2 intervjuer och då pratar vi om att jag sökt ungefär 50 jobb men det är bara till att fortsätta leta och hoppas.

Jag och min älskling måste få en ekonomi så vi kan flytta hemifrån för det är det vi vill göra så fort som möjligt. Det förstår ni säkert oss med för hur kul är det egentligen att bo hemma hos sina föräldrar tillsammans med sin man? Det är många saker som blockeras som man inte kan göra och annat som t.ex.
jag är en ordningsam och får jag säga det själv så är jag även duktig men ingenting är bra nog och 
vad gör det ifall man sover till 10 - tiden när man inte har något annat för sig och gjort allting som ska vara gjort? 
Ni som har det likadant som mig och min man förstår mig.
Det är även andra saker men jag behöver inte skriva om allt detta här.. men jag hoppas ändå att ni förstår.

Har precis bakat en Toscakaka till hela familjen. Ikväll blir det även lite Chokladpudding
(med grädde, banan och maränger) och till middag så blir det hamburgare (i alla fall för mig och min man)
men inte vilka hamburgare som helst utan Quarnhamburgare som har samma kvalité som en kycklingfilé
*jättegott*.

Imorgon bär det av till banken för att fixa lite saker och sedan ska min man iväg till skolan
(usch, tänk när han kommer gå i skolan hela dagen men det är inget att göra något åt så är det bara *fan*).
Så dena tiden innan han börjar den andra skolan måste vi passa på för sedan blir det inte lika mycket tid för varandra eller jo, det är det ändå men det känns lite lustigt när man har väntat på varandra i 4 år och
sedan äntligen får vara tillsammans 24/7 men nu så får vi inte det för att allvaret börjar - livet..
Precis såhär är det för alla andra. Eller inte alla men de flesta..


Ikea, Väla Och Family House

Det blev av idag med Ikea, Väla och även Family House (tror jag det heter, det ligger i alla fall i Hylte). Ingenting blev köpt (via mina presentkort) och maten där var inte det bästa heller så det blev en lyckad dag men ändå inte. Jag är i starkt behov av ett par nya skor, hittade ett par på Väla men de var för små och sedan hittade jag ett par på Family House men de tålde inte vatten så inga skor för mig idag heller. Får väl snart gå barfota xD Ikea var det många fina saker men sånt som man varken har råd med eller får plats med här hemma nu. Det får bli sedan när man har lite ekonomi och ska flytta (när det nu blir..)..

Nu ikväll så ska jag bara mysa med min man framför TVn. En positiv sak som hände idag är att jag kommer få min namnsdagpresent via Tradera för jag "vann" den, så det är jag mycket glad över.



Tävla Hos http://lindablom.se/




Nu har ni chansen att vinna "Sex And The City" boxen hos http://lindablom.se/


Lite Olika

Varför är det så att när man väl har pengar så hittar man ingenting när man är ute och shoppar och när man inte har några pengar så hittar man mycket som helst när man då är ute och shoppar?.. Lustigt egentligen, eller hur?.. 

Imorgon så kanske igen, så blir det eventuellt Ikea och Väla men jag tror inte det blir det eftersom det sägs att det ska komma mer snö.. Skönt att det har börjat töa bort lite nu i alla fall men ändå inte för jag har inga skor för det, de jag har läcker in och inte är det lönt att köpa ett par till vinterskor nu för det är för dyrt och har man dålig ekonomi så har man.. 

På tal om töa, hela familjen gick in till stan idag igen. Det gick väl sådär för att jag har min vecka och då kan jag som gott som inte göra någonting (går som sagt på ni - vet - vad - för - piller) men det hjälper inte för de ska dämpa det lite men inte då och inte heller hjälper värktabletter.. Väl inne i stan så shoppade jag lite med mamma (billigt för mig eftersom jag handlade med mina kort som jag fick när jag fyllde år
så det kostade mig ingenting haha).

Nu sitter jag bara här och tar det lungt, när jag kom hem från stan så gick jag ut med hunden och därefter duschade jag (min man kom hem när jag stod där haha..). Jag ska gå och väcka min älskling snart för han var lite trött idag så han gick och lade sig innan. Uppdaterar mer senare eller imorgon ^^

Lite Mer Information Om Bellas Box

Jag måste skriva lite till angående "New Moon DvDn - Bellas Box". Språket som det står skrivit på framsidan av DvDn är danska tror jag.. då kanske det inte innehåller exakt samma saker som den svenska kommer att göra eller jo, det är den skandinaviska versionen men läser man på cdon.com så står det att boxen kommer innehålla 2 posters vilket den inte gör på den danska versionen.. Vi The Twilight Saga fans får helt enkelt vänta lite till och se men är det den skandinaviska versionen så är det det och då kommer den innheålla det jag skrev innan detta inlägget. Eller så har cdon.com helt enkelt bara fått lite fel information, kanske borde kolla upp vad discshop har skrivit med..

Innehållet För "New Moon - Bellas Box"

Omg, äntligen så har Sverige förstått vad vi The Twilight Saga fans vill ha för något när det kommer till bl.a. dvd boxar. Väntan på frågan för vad den innehöll är över och jag kan bara säga en sak, jag är nöjd.
För endast 300:- så får man alla dem här sakerna, underbart!







När man öppnar boxen ser man på ovansidan av den 2 bilder, på ena sidan är det Edward och på andra sidan är det Jacob, vilket team är ni? Jag vet att jag är Edward team men jag tycker synd om Jacob så någon liten
procent av mig håller på honom med. 
* 2 armband (kanske skulle ha varit ett Team Jacob och ett Team Edward istället?)
* 6 stycken vykorts liknande bilder
* 1 stor fin poster men olyckligtsvis så kommer den vara ihopvikt som den andra posten i Twilight Deluxe Edition boxen.. så för att göra detta bättre hade man kunnat få postern vid sidan om dvd boxen ihoprullad som normala stora posters är när man köper dem. 
* 1 bokmärke
* 1 penna

Bara 23 dagar kvar nu tills den kommer ut!

15 Dagar kvar till Eclipse trailern!
125 dagar kvar tills Eclipse har biopremiär!

Hittade En Stor Poster På Jacob Och Bella

Igår kväll satt allihopa i familjen och min systers vän tillsammans och åt soppa med vitlöksbröd. Nej, det är ingen vanlig soppa utan en vad kan man säga.. festsoppa? haha.. Senare åt vi en tårtliknande tårta som innehöll äpplen.. och vi tittade på 2 filmer samtidigt som man då såklart åt lite gottigottgott eftersom det var fredagsmys. Trevlig kväll kan man säga.

Men inte lika trevligt som nu idag, jag gick igenom alla mina The Twilight Saga tidningar och vad hittar jag som jag inte har sett tidigare? Jo, en jättestor poster utav min favoritbild på Bella och Jacob, som jag genast ramade in (hade ramar på vinden). Nu kommer jag vara glad hela dagen ^^

Såhär ser postern ut som jag hittade
(om man tar bort The Twilight Saga New Moon som står längst upp på bilden).
Ni såg igår på mina uppdaterade bilder på mina samlingar
att jag har ramat in den tidigare men den jag hittade nu var mycket större.
Konstigt, samma poster fast olika storlekar i samma tidning.


Edward Cullen På Viasats Nya Bilaga

Allihopa åk till Elgiganten för där har dem en vad ska man säga, bilaga om Viasat och på den tidningen så är det Edward Cullen (så ytterligare en tidningen eller The Twilight Saga relaterad sak till mig idag).
Jag tog en så fort jag fick syn på den. Gör ni nu detsamma som mig.


Ungefär såhär såg bilagan ut:


Bilden är tagen från Viasats hemsida.


Uppdateringen Utav Mina Samlingar

Som lovat har jag nu uppdaterat mina samlingar med lite nya bilder.
Vill du se den nya tidningen med Britney Spears så klickar du här:
http://trueloveisforever.blogg.se/2010/january/my-britney-spears-collection.html

Eller vill du se de nya bilderna på min The Twilight Saga samling, klickar du här:
http://trueloveisforever.blogg.se/2010/january/draft-jan-8-2010.html#comment

Tidningen Twilight Love Story kostade egentligen 159:- men så mycket kan man aldrig betala för en tidning men
den var gammal så vet ni vad? Den stod på ett litet ställe där man får den gratis ifall man köper en annan tidning tillsammans med den. Gratis är bra. Samma som igår när jag fick en kofta för 100:- istället för 600:- på Indiska.

Var i stan idag och inhandlade grädde och saffran till mamma och lite gottigottgott till mig och min man.
Vi skulle varit på ett möte men de som stod för mötet hade tagit för givet att min man förstår svenska 100%,
vilket han inte gör än så det blir att gå på ett annat möte nästa vecka istället. Möten hit och dit är grejen haha ^^

Kuddöverdrag


Denna bilden vill jag göra till ett kuddöverdrag.


Lite Information Bara

Nu är jag trött på all snö eller det blev jag för längesedan. Tänk bara när all snö kommer töa bort, då kommer alla få typ simma på gatorna *uschuschusch*.. Imorgon kommer nya bilder på mina samlingar eller inte helt nya, jag lägger bara in bilder på vad som är nytt. Min syster är ledig från skolan nästa vecka och min man är ledig på måndagen då kanske man kan ta en tripp med hela familjen till Ikea och Väla? Det beror allt på hur vädret blir.


18/2 - 2010

Torsdag: I morse ringde jag upp restaurangen (som även säljer lite andra saker) där jag var på intervju 9/2 tror jag det var. Jag bara frågade hur det blev med jobbet men tyvärr så blev det inget så det är bara till att fortsätta leta. Senare gick jag med mina föräldrar och min man in till stan. Jag och älsklingen min kysstes och kramades innan vi sade "ses snart". Sedan fortsatte jag och mina föräldrar att gå in den sista biten in till stan. Vi gick hem till pappas kusin och därefter gick vi till deras vänner som äger en tidningsaffär, så social har jag allt varit idag haha..

Därifrån gick pappa sedan hela vägen hem igen medans jag och mamma tog en liten tur inne i stan. Jag bytte storlek på min nya Bikini på Lindex eftersom toppen till den var alldeles för liten.. ;) 
 
Sedan gick vi runt i lite affärer och jag fick tag i en sommarkofta från Indiska som kosat 600:- men nu kostade den bara 100:- så det var som hittat. Men den stora besvikelsen är att jag inte "vann" det jag ville ha på Tradera för det var en person som bjud över mitt bud med bara 1:-. Hade jag bara varit hemma när den personen gjorde det så hade jag kunnat bjuda över budet igen. Får se hur det blir, kanske just det kuddfodralet kommer igen men det tror jag verkligen egentligen inte för det fanns bara 1 i deras lagar, fan.


Lite Andra Favoritbilder

Visst tar jag fina bilder?




















The Sims 2 Favoritpar

Detta är mitt favoritpar som jag spelar med. Tjejen som killen gifte sig med heter Maude, hon finns i så gott som alla kvarter som man kan träffa på lite varstans. Henne gjorde jag sedan om lite
men endast med smink och en ny frisyr.










The Sims 10 År Denna Veckan

Jag tänkte börja med att skriva kanske lite om mitt favoritdata/ pcspel The Sims men favoriten är The Sims 2 eftersom:
The Sims är ful (i grafiken), tråkig eftersom det händer i stort sätt ingenting 
* The Sims 2 är bra (i grafiken) och man få följa med människorna man gör genom hela ålderstrappan men ett minus för alla väntetider när något ska laddas upp.
The Sims 3 ska vi inte ens tala om *uschuschusch* (människorna är fula) men grafiken är mycket bra men därefter tar det stopp.  

Men nog talat om detta, här kommer några av alla de fina bilderna jag tar när jag spelar:




Kanske jag borde tänka på att bli designer, med tanke på de här husen för de har jag gjort alldeles själv.


Promenad Och Billiga Saker

Efter att ha vinkat av min man när han tog bussen till skolan så gick jag och mamma till Ica Maxi, det är en bit dit. Väl där hade de en stor utförsäljning så det blev mycket billiga saker inhandlade,
sakerna kostade från 10 - 20:- /stycket och det är t.o.m. billigare än Gekås Ullared så det kunde inte bli billigare än så. Ett PC spel för 20:- och då menar jag The Sims 2 med 3 stycken spel i ett ^^
Visste ni att The Sims firar 10 år i år? Eller det har fyllt men ändå..

Vilket är erat favorit Sims spel?
- The Sims
- The Sims 2
- The Sims 3

Jag väntar fortfarande på ett samtal men nu när det är såhär sent så ser det inte så ljust ut för mig om just detta jobbet men det är väl bara till att fortsätta leta. 
 


Idag Och Lite Imorgon

Imorgon kan man säga att en liten del av framtiden avgörs, kommer jag få jobbet eller inte? Har suttit som på nålar i 1 vecka nu. Jag hoppas helt enkelt på det bästa imorgon för då kan jag och min älskling äntligen börja med att titta på ett litet bo för oss. Och kan vi då det så försvinner som sagt kort och gott alla våra problem.
Men att sitta, bara och vänta på en sådanhär viktig sak känns jobbigt.
Kära läsare, håll tummarna för mig.

Idag har jag städat vårat lilla rum som vi har här hemma hos mina föräldrar, dammat så gott som allting. Jag märkte då också att jag behöver ta lite mer nya bilder på mina samlingar som kommer komma upp någon gång den här veckan.

I slutet av den här månaden så har jag namnsdag och jag har sett ut en namnsdagspresent åt mig på tradera, vad det är får ni se ifall jag får det eller inte.. (det blir min familj som köper det åt mig) men haha.. det säger väl sig självt?.. 

  

Mera Eclipse Bilder







Nya Eclipse Bilder

Gör er beredda på att skrika lite ^^









* Längtar *


300 Frågor

1. Vad heter du? (Ditt riktiga namn) Pernilla..
2. Vad kallas du? Nilia eller Perni.
3. Vad vill du bli kallad? Jag vet inte riktigt.
4. Födelsedatum? 900126 - ****
5. Stjärntecken? Vattuman (hur kvinnligt är det på en skala?)
6. Lunar? Det var längesedan.
7. MSN? Ja men den får inte ens FBI.
8. Helgon? Jag? Nej haha..
9. Vart bor du? I Halland någonstans.
10. Vart är du född? I Halland någonstans.

11. Har du en egen dator? Ja, det har jag men jag delar den med min man.
12. Vilka är dina närmaste tjejkompisar? Min tvillingsyster Petra och Jessica.
13. Har du något husdjur? En Colliehund.
14. Vad ska du göra i sommar? Hoppas jag hittar något jobb annars vet jag inte riktigt.
15. Favoritfärg? Guld och rosa.
16. Turnummer? Det var jag inte riktigt.
17. Vad älskar du mest? Min man, familj, vänner och samlingarna.
18. Intressen? Teckna, dansa, shoppa..
19. Favoritartist? Britney Spears.
20. Favoritlåt med ditt favoritartist? Unusual You.

21. Namnsdag? 2 ^^
22. Vad skulle du vilja heta? (Förnamn - Andranamn - Efternamn): Destiny är ett fint förnamn iaf.
23. Vad heter du på din msn just nu? För långt för att skriva här, tyvärr. 
24. Hur många online? Jag är inte online.
25. Vem är 10:nde online? Jag är fortfarande inte online.
26. Vem har du blockat? Några stycken.
27. Hur många olika grupper har du? En grupp för min man, en grupp för övriga personer, en grupp för människor som betyder och sedan vet jag inte haha..
28. Har du några olästa mejl på hotmail? Nej.
29. Har du några nya kommentarer i din bilddagbok? Jag har inte bilddagbok(en) längre.
30. Isåfall - hur många? ..

31. Hur ser din drömkille/drömtjej ut? Jag har redan min drömprins - min man ('v')
32. Beskriv ditt hår? Tunt, slitet, lockigt och tråkigt (det är bara fint när jag våfflar det).
33. Har du några piercingar/tatueringar? 2 i öronen (det heter piercing där med va?).
34. Vart skulle du bo om du fick välja? Los Angeles.
35. Bor du i lägenhet eller villa? Villa.
36. Vilken färg är snyggast på kläder? Guld, vitt, svart och brunt (randigt, rutigt och prickigt går bort!).
37. Vad har du på dig? 2 linnen, 2 koftor, 2 par strumpor och mjukisbyxor (det är kallt).
38. Har du något i håret just nu? Nej, det är våfflat från igår när jag och min man var ute och åt på restaurang.
39. Vad har du gjort idag? Bara myst med min man än så länge för det är Alla Hjärtans Dag.
40. Vad ska du göra imorgon? Bara vara hemma tror jag.

41. Hur mår du just nu? Bra.
42. Hur brukar du annars må? Helt okej.
43. Är du sjuk? Nej, jag mår bra som sagt.
44. Har du ont nånstans? Nej för jag mår fortfarande bra.
45. Har du gått till tandläkaren detta året? Nej.
46. Vad heter din pappa? Greger.
47. Har du några syskon? En tvillingsyster som heter Peta.
48. Vilket är ditt favoritdjur? Det finns så många fina.
49. Äter du ofta godis? Ja.
50. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad.

51. Vad är det finaste som finns? Kärleken.
52. Vilken är din favoritdryck? Coca Cola.
53. Vilket är ditt favorit tv-program? Desperate Housewives, Sex And The City, That 70's Show, Family Guy..
54. Vilken är din favorit veckodag? Fredag och lördag.
55. Vem är din förebild? Britney Spears.
56. Vad är bäst med dig? Att jag är snäll, omtänksam, ordningsam, glad..
57. Har du några komplex? Ja.
58. Hatar du någon just nu? Inte hata..
59. Saknar du någon just nu? Ja, min vän Jessica.
60. Har du kysst en apa? Nej.

61. Vilket husdjur skulle du vilja ha? Jag vet inte..
62. Är du allergisk mot något? Nej.
63. Har du ngt nytt gästboksinlägg i din bilddagbok? Jag har inte bilddagboken.
64. Hur många bilder har du lagt ut? Jag har fortfarande inte bilddagboken.
65. Vad har du valt för bild här ovan? Ingen haha..
66. Vilket band är det sämsta som finns?
Det bästa: Kärleken
Det sämsta: Otroheten.
67. Är du kär? Ja, i min man såklart.
68. Isåfall i vem? Min man ('v')
69. Vad är din civilstatus? Jag är gift.
70. Vad har du för sexuell läggning? Hetrosexuell.

71. Är du homofob? Nej.
72. Är du medlem på någon annan sida än bilddagboken? Jag är inte medlem på bilddagboken! Isf. Facebook.
74. Vilket är det fulaste tjejnamnet? Nästan alla med dubbelnamn.
75. Vilket är det fulaste killnamnet? Nästan alla med dubbelnamn.
76. Har du varit hos frisören det här året? Nej, sist jag var där var för ungefär 1 år sedan.
77. Använder du nagellack? Ibland.
78. Har du persienner, gardiner eller rullgardin i ditt fönster? Gardiner.
79. Har du eget rum? Jag och min man har ett mycket litet krypin för vi bor än så länge hos mina föräldrar tills jag hittar ett jobb och då får bra ekonomi.
80. Har du en dubbelsäng? Nej, vi behöver en större säng.

81. Har du en egen platt tv? Nej.
82. När flyttade du senast? Har bott på samma ställe än så länge i hela mitt liv eller en kort liten flytt för 3 månader blev det till Turkiet (trodde det skulle blir längre men nej).
83. Vilken stil har du? Något åt Princess hållet..
84. Vilken kändis skulle du vilja gifta dig med? Jag vill bara ha min man ('v')
85. Vilken kändistjej har snyggast kropp? Det vet jag inte.
86. Vilken kändiskille har snyggast kropp? Det vet jag inte heller.
87. Skulle du kunna tänka dig att bli prostituerad? Nej! Va fan, jävligt dum fråga.
88. Har du hoppat studsmatta det här året? Nej.
89. Vilken är den godaste frukten? Ananas.
90. Äter du grönsaker varje dag? Nästan.

91. Dricker du så mycket vatten som man ska? Kanske, kanske inte.
92. Är du underviktig, normalviktig eller överviktig? Normal eller lite övervikt haha..
93. Hur lång är du? 154 centimeter.
94. Är du nöjd med dig själv? Nej.
95. Vad är du bra på? Teckna, dansa och lite annat.
96. Har du en egen hemsida? Ja, denna och 2 andra.
97. Är du medlem på den engelska bilddagboken? Nej.
98. Hur gammal önskar du att du var? I den åldren jag är i nu haha..
99. Vad är klockan just nu? 17:14
100. Är det jobbigt att svara på frågor? Ja.

101. Hur ser din dataskärm ut? Bilden, höjden eller bredden?
102. Har du städat idag? Nej, för det behövs inte. Alltid välstädat, hatar när det är stökigt.
103. Har du varit ute idag? Ja.
104. Vem ringde du senast? Nina.
105. Vad var du senast arg på? Jag vet inte..
106. Vad har du för status på msn just nu? Jag är offline.
107. Vad har du ätit idag? Frukost, fika, middag och lite choklad.
108. Önskar du att du var tjockare? Nej.
109. Hur många hus har du bott i? Om jag räknar med lägenheten i Turkiet så har jag bott på 2 ställen. Det andra har jag bott i sedan jag var liten.
110. Är du medlem på last.fm? Nej.

111. Lyssnar du på webradio? Nej.
112. Bäddar du sängen? Ja.
113. Har du lätt för att somna? Ibland.
114. Snarkar du? Ibland, när jag är riktigt trött eller förskyld.
115. Vad har du för startsida? Google.
116. Har du ett sladdlöst tangentbord? Jag har en Laptop så haha..
117. Brukar du ha högtalare när du pratar i telefon? Ibland, via hemtelefonen då.
118. Vad lyssnar du på just nu? Datorns ljud och TVn haha..
119. Vad har du för ögonfärg? Gröna.
120. Vill du tatuera dig? Ja.

121. Vad har du för visningsbild på msn? En bild på mig och min man när vi gifte oss.
122. Vilka sidor/program är du inne på nu? Bara denna.
123. Laddar du olagligt ner musik? Nej..
124. Har du en egen iPod? Nej.
125. Är du fet? Mullig kanske?
126. Vad önskar du dig i julklapp? 10 månader kvar dit, det är ett tag så jag vet inte haha..
127. Ska du köpa Prada-mobilen? Nej.
128. Har du sett filmen "Linas Kvällsbok"? Ja, några gånger.
129. Är du emo? Nej.
130. Vad stör du dig på? Personer som är otrogna, svikare och snackar skit

131. Vad är emo enligt dig? Skär sig själva, svarthåriga, svartakläder och sminkade..
132. Brukar du lyssna på hög musik? Ja, annars blir det inte samma effekt som när man lyssnar på låg musik.
133. Vad gör du om dagarna? Just nu så letar jag efter ett jobb.
134. Tycker du om popcorn? Ibland.
135. Vilken är din favoritläsk? Coca cola.
136. Vad är din favoriträtt? Pizza eller mammas mat.
137. Vad tycker du om raggare? Go away!
138. Vad tycker du om punkare? Det vet jag inte riktigt.
139. Har du skurit dig själv någon gång? Av misstag, ja.
140. Är du död? Är du dum?

141. Är du osynlig? Nej, sitter här och vinkar till dig haha..
142. Filar du naglarna? Nej, jag klipper.
143. Har du fräknar? Nej.
144. Har du posters på dina väggar? Ja, många (The Twilight Saga och Britney Spears).
145. Vem är snyggast i My Chemical Romance? Hur ser dem ut?
146. Vem känner du som har haft mest mobiler? Emma kanske haha ^^
147. Vilket är ditt favoritämne? Jag går inte i skolan längre.
148. Vilket ämne hatar du? Jag går inte i skolan längre.
149. Vilket ämne har du bäst betyg i? Jag går inte i skolan längre.
150. Vilket ämne har du sämst betyg i? Jag går inte i skolan längre.

151. Favoritstad? Alanya?
152. Favorit Loka? Nej, inte Loka.
153. Cola eller Cola Light? Coca Cola.
154. Älskar du din dator? Nej, jag gillar den (slösa inte med ordet älska för snart betyder det inte något mera).
155. Är din dator bög? Nej, eller vad vet jag om det haha..
156. Vad är ditt favoritplagg? Kan inte förklara mina favoritkläder isf. får jag visa bild(er).
157. Vilka affärer handlar du oftast i? Gina Tricot.
158. Vart handlar du? (Stad) I staden där jag är född ^^
159. Favorit TV-serie? Men den har jag redan svarat på, kolla uppåt.
160. Tycker du top model är roligt? Ja, speciellt när de klipper och fixar håret haha ^^

161. Vilken är din favoritbok? Stephenie Meyer - The Twilight Saga (böckerna).
162. Favoritfilm? The Twilight Saga, How To Lose A Guy In 10 Days, The Notebook, Titanic, Disney och andra tecknade filmer.
163. Vilken är den bästa musikgenren? Pop?
164. Bada eller sola? Både och.
165. Katt eller hund? Hund.
166. Åska eller sol? Sol.
167. Vinter eller sommar? Sommar.
168. Knarkar du? Nej.
169. Röker du? Nej.
170. Super du? Nej.

171. Äter du? Som fan.
172. Snusar du? Nej.
173. Röker vattenpipa? Nej.
174. Är MER gott? Nej.
175. Tycker du om salt? Ja.
176. Har du kysst din egna spegelbild? Ja ;) haha..
177. Vad tänker du när du ser din spegelbild? Ibland en söt liten tjej. 
178. Ät en banan! Nej, jag är mätt!
179. Har du runkat någon gång? Jag har ingen pillesnopp :)
180. Använder du för mycket hårspray? Nej, ingen hårspray alls.

181. Man ska borsta håret hundra gånger om dagen, gör du det? Nej, då blir det inget kvar.
182. Favoritsäng? Min och min mans.
183. Har du en snopp? Men nej.
184. Har du sovit i en säng på ett varuhus? Nej.
185. Vill du ha sex just nu? Ska hoppa på min man snart som sitter jämte mig ;) ('v')
186. Vem av alla du hånglat med är bäst på det? Jag har bara hånglat med min man.
187. Favoritmeny på McDonalds? Fiskburgar menyn.
188. McDonalds eller Burger King? McDonalds (har dåligt minne av Burger King för det är äckligt iaf. när jag åt det sist i Alanya - nästam ingen och äcklig dressing).
189. Svart eller vitt? Båda.
190. Rosa eller grönt? Rosa.

191. Död eller levande? Levande, dum fråga igen.
192. Rädda Joppe? Död eller levande!
193. Tittar du på tv just nu? Nej, jag tittar på datorn men min man tittar på Tv eller den är iaf. på.
194. Skulle du kunna vara med i en porrfilm? Ytterligare en dum fråga, nej!
195. Favoritkaraktär i Simpsons? Marge *hhmm* ^^ eller nej, jag vet inte.
196. Skulle du kunna sjunga på allsång på skansen? Nej.
198. Skulle du vilja gifta dig med Marilyn Manson? Nej, jag är gift föralltid med min underbara man ('v')
199. Skulle du kunna tänka dig att ha sex med nån i Blink 182? Nej, bara med min man föralltid.
200. Städat eller stökigt? Städat.

201. Bästa sexplatsen? Sängen.
202. Favorithalstablett? Det vet jag inte.
203. Är du ofta sjuk? Ibland.
204. Gillar du anonyma bevakare? Skulle gärna vilja veta vilka de är.
205. Vågar du rapa högt inför andra? Nej.
206. Skriver du mer än två utropstecken? Nej (man låter så arg då).
207. Vad är klockan nu då? 17:41 (har ätit mellan tiderna).
208. Vad är det för datum? 14 Februari - Alla Hjärtans Dag ('v')
209. Vad ska du göra sen? Mysa med min man igen.
210. Är du inne på MSN nu? Nej!

211. Hur många har du blockat på din msn? Har jag inte svarat på detta innan?
212. Är nallar söta? Ja.
213. Är Jonte söt? Nej, bara min man.
214. Vart handlar du helst mat? Ica.
215. Vilken är din favoritglass? Tycker bättre om Milkshake.
216. Hemmakväll eller fest? Hemmakväll.
217. Privat fest eller festa med folk på stan? Tycker inte om att festa.
218. Ditt nordiska favoritland? Sverige.
219. Älva eller vampyr? Vampyr men älvor är fina.
220. Gud eller djävulen? Sicken dum fråga igen, Gud.

221. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha? Kunna ändra utseende, se in i framtiden och läsa andras tankar. 
222. Hus eller lägenhet, vad väljer du? Hus.
223. Favoritgrönsak? Tomat.
224. Har du anorexia? Nej men problem med mat och så ibland men det har väl alla tjejer tack vare alla jävla skönhetsideal som finns nu för tiden (då var det faktiskt bättre förr).
225. Vem shoppar du helst med? Med min syster eller med min man.
226. Räcker 100 kronor till mycket när du är inne på H&M? Nej.
227. Hur vill du dö? Gammal, frisk och lycklig (precis som de gör i filmen "The Notebook"/ "Dagboken".
28. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör? Men, vilka frågor.
229. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör? Va fan.
230. Är bilddagboken den bästa sidan som finns? Nej.

231. Hur ofta sitter du vid datorn? Varje dag.
232. Har du klippt ditt eget hår? Nej.
233. Har du gråtit efter att du varit hos frisören? Nej.
234. Favoritöl? Öl och annan alkoholhaltig dricka är äckligt!
235. Vitt eller rött vin? Fortfarande äckligt!
236. Öl eller vin? Inget utav det!
237. Coca Cola eller Red Bull? Coca cola.
238. Vad ska man blanda vodkan med? Det vet inte jag för jag dricker inte.
239. Havet eller sjön? Havet.
240. Favoritö? Det vet jag inte.

241. Vem står dig närmast; mammsen eller pappsen? Mamma.
242. Vad klarar du dig inte utan? Min man, min famlij, mina vänner och mina samlingar.
243. Behöver du mer kärlek? Nej.
244. Blir du full varje helg? Nej, för jag dricker inte.
245. Är du natt- eller dagmänniska? Det vet jag inte riktigt.
246. Är du vampyr? Nej.
247. Har du varit med i något rollspel? Nej.
248. Favorit The Sims-spel? Hellre The Sims 2 än The Sims 3.
249. Festa eller festival? Inget utav det.
250. Ska du på Pride? Nej.

251. Vill du det då? Nej.
252. Är du transa? Nej.
253. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden? Lite saker, kan inte säga vad.
254. Vad skulle du välja åka framåt i tiden eller bakåt? Bakåt.
255. Barn eller vuxen? Vuxen.
256. När ska du flytta hemifrån? Så fort som jag får ett jobb.
257. Eller har du redan gjort det? Nej.
258. Går du i kyrkan varje Söndag? Nej.
259. Svävar du på rosa moln varje Fredagkväll? Ha?
260. Har du piercat någon? Nej.

261. Är du laglig? Typ ^^
262. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig? Kanske men är rädd för sjukhus.
263. Värsta musikstilen? Hårdrock och klassisk.
264. Resesätt du föredrar? (båt, bil osv.) Bil.
265. Är Britney en bra mamma? Ja, lyssna inte på allt dumt skvaller.
266. Vem är du mest lik i mumintrollet? Morran xD
267. Vilken skådespelare är hetast? Det vet jag inte.
268. Tvättbräda eller ölmage? Tvättbräda.
269. Vill du ha barn? Ja.
270. Har du sjungit singstar nångång? Nej.

271. Vilken är din favorit då? ..
272. Favorittparfym? Britney Spears - Curius Heart.
273. Använder du deodorant? Ja, såklart.
274. Är du beroende av nånting? Ja.
276. Favoritradio kanal? Rix fm.
277. Favoritbil? Det vet jag inte.
278. Vad tycker du om att Helen Sjöholm har legat på Sverigetoppen i över tre år? Vem är det?
279. Favoritförfattare? Stephenie Meyer.
280. Vad vill du bli när du blir stor? Jag är stor nu men vet inte vad jag vill bli än, bara jag får ett bra trivsamt ekonomiskt jobb så är det bra.

281. Favorit modeexpert Olivia eller Sofia båda från aftonbladet? Ingen av dem!
282. Senaste biofilm du såg? Avatar
283. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner? Nej.
284. Är du rik eller fattig? Fattig.
285. Vad tycker du om Beckhamfamiljen? Det vet jag inte.
286. Favoritsport? Dans.
287. Silvertåget eller Kustpilen? Vad är det?
288. Har du sett filmen "Spökhistorier"? Nej, det tror jag inte.
289. Var den bra då? ..
290. Vilken historia är läskigast? Om det är om film så är det "The Ring" eller "The Grudge".

291. Har du långt hår? Nej.
292. Vill du ha längre/kortare? Längre.
293. Schlagernörd eller? Nej!
294. Kungafamilj eller president? Det vet jag inte.
295. Sämsta veckodagen? Måndag eller Torsdag.
296. Har du en dålig hår dag idag? Nej men imorgon.
297. Tror du på ett liv efter döden? Ja.
298. Är du politiskt intresserad? Absolut inte.
299. Är du rädd för att dö? Men sluta nu med sådana frågor.
300. Vad är klockan nu då? 18:04.


The Twilight Saga Test

(x) Du har läst alla 4 Twilight-böckerna.
(x) Du har sett 1:a filmen.
( ) Du har sett den 1:a filmen på bio mer än en gång
(x) Du har något med Twilight att göra i ditt rum.
(x) Du har något med Twilight att göra i/på din mobil.
(/) Du lyssnar på Twilight-soundtracket hela tiden.
(/) Din favoritlåt är någon av låtarna i Twilight-soundtracket.
(x) Du försöker desperat få tag på Twilight-saker.
( ) Det första du tänker på när du vaknar är något/någon ur Twilight.
Poäng: 6

( ) Du brukar titta efter folk på stan som liknar nån i Twilight.
( ) Du gillar någon/några EXTREMT mycket i Twilight.
(x) Du kan nästan alla repliker i filmen utantill.
( ) Du började läsa böckerna före du såg filmen.
(x) Du vet vilka Quil och Sam är.
(x) Du har köpt alla böckerna på svenska.
(x) Du tycker böckerna är det bästa du någonsin läst.
(x) Du tycker filmen är den bästa du sett.
( ) Du har minst ett klädesplagg som har med Twilight att göra.
( ) Någon har sagt att du är en Twilight-nörd.
Poäng: 5

Totalt: 11

0-5 poäng: Antingen HATAR du Twilight. eller så vet du inte vad det är.
6-10 poäng: Du vet inte alls mycket om Twilight, eller är inte så besatt.
11-16 poäng: Okej, du verkar ganska besatt av Twilight.
17-20 poäng: Du är helt klart en äkta Twilight-nörd. Grattis!


En Ny James Bond?

Jag gick in på http://twilightskane.blogg.se/ och med chockade ögon och en stor besvikelse så ser jag att allas
gentleman Edward Cullen alias Robert Pattinson är typ med på pornografiska bilder! Vad fan liksom, en ny James Bond eller? Nu ändrar han på allas syn om både han och vad kommer detta ge för men för honom på tal om Edward Cullen som är vad ska man säga, den perfekta personligheten för en man (typ)?

Att han inte skäms!
- Och vad tycker Kristen Stewart om detta? Nu vill jag (nästan) inte att den fina tjejen ska vara med honom (bara när det gäller Bella och Edward)

* Allting handlar väl bara om en stor hemsk summa pengar *
Nu ska jag deppa lite över vad han har gjort..

Titta ni på dem bilderna med om ni kan med och se dem, pornografi eller inte? Hur som helst så är det inte Robert Pattinson längre eller tänk nu på hur tjejer som ser upp till honom så mycket, kommer själv ihåg min lilla förälskelse jag hade på Orlando Bloom (haha), detta hade gjort mig sorgsen om jag var i den åldren som jag var i då.


Bara Lite Om Idag

I eftermiddags tog jag och min man bussen in till stan, jag köpte mig en sak på H.M. och en bikini på Lindex
(det ska börjas i tid annars får man inte dem snygga bikinisarna). Klockan 5 hade vi bokat ett bord för oss på restaurangen Verona
(visst får man skämma bort sig lite nu på Alla Hjärtans Dag som är imorgon). Vi åt pizza och drack Pepsi
(man säger cola men får Pepsi, förstår ingen att det är stor skillnad på Coca Cola och Pepsi?). Därefter tog vi bussen hem och nu sitter vi framför Tvn och bara myser. Har inte så mycket mer att skriva idag, tyvärr.

Angelica: Tack så mycket. Jag berättar för dig om jobbet ifall det blir något av det. *hoppashoppashoppas*


Är Du Besatt Av The Twilight Saga?

( ) Du bär alltid med dej minst en av twi-böckerna.
( ) Du kallar dem fyra böckerna för ”biblarna”.
(/) Du har snart alla böckerna på både svenska och engelska.
(x) Du har en hel vägg med bara twi-relaterade grejer. - Väggar ^^
( ) Du planerar att trycka egna twi-tröjor.
(/) Du drömmer ofta om twilight. - Har haft en dröm tror jag och det ända jag kommer ihåg från den var att jag pratade med Kirsten Stewart om hur fin och duktig hon är.
( ) Dina vänner suckar när du börjar prata om twilight.
(x) Du har en helt twi-inspererad blogg. - Skriver inte så mycket i den, skriver mer här.
( ) Du kan nästan alla låtar till soundtracket.
(x) Du kan mer än hälften av filmmanuset till Twilight-filmen.
( ) Du har hela New Moon-film manuset på din dator.
( ) Du såg Twilight-filmen mer än en gång på Bio. - Hade inte råd med mer än en gång.
(x) Du har nedräkning på flera twi-relaterade grejer. - Yes of course.
( ) Du skriver Twi-fanfic. - Nej men man kanske ska börja ;)
( ) Du läser andras Twi- fanfic.
( ) Du beställde 2 disc-dvd: n från UK för bonusmatrialet.
( ) Du gör egna Twi-fotosessions - Bortsett från min header jag har här.
( ) Du har fått flera andra att börja läst böckerna.
( ) Du var dum nog att låna ut dem så att du själv inte kunde läsa dem.
( ) Du har läst böckerna mer än 5 ggr per bok. - Har läst dem 1 gång var men ska läsa om dem snart igen.
( ) Du har gjort flera bokrecentioner på böckerna till skolan.
(x) Du har gråtit ett antal gånger och varje gång du läser vissa delar i böckerna.
(x) Du skulle köpa en tysk-tidning för att få affischerna med twi-personer på.
(x) Du är inne dagligen på YouTube för att kolla på parodier o annat roligt (twilight-relaterat ofc)
(/) Du är medlem på flera twilight-relaterade forum o andra sidor.
(x) Du anser att Twilight helt enkelt blivit en del av ditt liv.
( ) Du har minst en kompis som är nästan lika besatt som du.
(x) Du har över 200 bilder på twilight-stuff på din dator.
(x) Du vet vad ”Twerd” innebär.
(x) Du vet vad alla karaktärer heter o dem flestas bakgrund.
(x) Du kan komma på dej själv över att sitta o tänka på twilight.
( ) Du har gjort minst en twi-relaterad film.
(/) Du vet varför bokomslagen ser ut som dem gör och vad titlarna (på engelska) igentligen betyder.
(/) Du sitter både på eBay och Tradera för att hitta twi-realterade saker. - Vågar och kan inte Ebay men Tradera ^^
( ) Du är helt såld på skådespelarna.
( ) Du vill åka till Italien för att få se inspelningen i sommar.
( ) Du planerar att gå många gånger på New Moon när den kommer på bio. - Hade inte ekonomin för det.
(x) Du vet flera viktiga datum som innebär twilight-relaterade saker.
( ) Du har gjort ditt eget ”kolla om du är lika besatt som jag test” xD
( ) Du driver själv om din besatthet till twilight. - Ha?
(x) Du tycker att alla killar borde vara lite mer som Edward Cullen.
(x) Du tycker att böckerna slutade bäst! - Ha?
(/) Du kommer endast att önska dej twilight-saker i födelsedagspresent och julklapp (o pengar såklart, så att man kan handla själv!)
( ) Du vill att det ska ha en twilight träff i just din stad.
( ) Du har målat av böckerna
( ) Du har flera gånger klottrat twi-citat eller annat relaterat på bord, böcker och väggar.
(/) Du gör ofta liknande test som detta.
( ) Du planerar att ha en Twilight-Filmkväll.
(x) Du har fått en annan uppfattning av Vampyrer och Varulvar efter att ha läst böckerna.
(x) Du anser att Stephenie Meyer är Världens bästa författarinna.

0-10 Du är inte alls besatt, vet du vad Twilight är för något?
11-20 Du verkar intresserad, men besatt? Nej…
21-30 Minimal besatthet men det är på gång nu!
31-45 Du är besatt, men inte lika mycket som jag, du vet mycket om twilight iaf!
46-50 Du är som jag, bli inte ledsen när folk suckar åt dej, driv om det istället!

Fick 20,5
Vad fick ni?

Källa: www.twilight-bra.bloggagratis.se


Igår, Idag Och Imorgon

Igår så gick jag, min man (ja, han var ledig från skolan likaså idag) och mina föräldrar in till stan. Min älskling följde med mig på ett möte och därefter gick vi i stan och tittade lite. På Hemköp mötte vi mamma, hon var då klar med sitt tittande i stan så vi tog alla bussen hem. Väl hemma sedan blev det inte gjort något speciellt eftersom vi hade gått 1 mil. Idag så gick vi upp tidigt för att hjälpa mina föräldrar med att städa och göra ordning på deras glasscafé, Glassbaren. Min man rengjorde våffeljärnen och jag låg och kröp på golvet haha..

När vi sedan kom hem mot middagen bestämde vi och mina föräldrar oss att ta en tur upp till Falkenberg,
där vi gick på Outlet, min älskling köpte mig en Alla Hjärtans Dag present ^^

Och det blev några andra få saker köpta också, som mina föräldrar köpte åt sig då.
Imorgon är det tänkt att vi ska åka iväg men det blir nog tyvärr inte så för det sägs att det ska bli 10 cenitmeters snö, vi får väl se hur vädret blir för man kan aldrig lita på väderleksrapporterna. Jag vill också passa på att åka ut med min familj nu när jag kanske får ett jobb nästa vecka och får jag det så kankse jag och min man kan börja leta efter ett eget litet bo? Det beror allt på hur ekonomin blir med tanke på jobbet då *hoppashoppashoppas*


The Twilight Saga Saker 2



Fick denna tidningen av min tvillingsyster Petra plus en annan biotidning med
där det fanns några The Twilight Saga artiklar att riva ut ^^


The Twilight Saga Saker



Titta vad jag har hämtat från posten idag (tidningen köpte jag) ^^


2 Nya Eclipse Bilder




*Längtar*


http://www.youtube.com/thetwihardfan



Kolla in denna tjejens samling. Jag hade inte haft något emot att få den ;)
Vad har ni för samlingar?
Vad samlar ni på?

(Kontakta gärna mig ifall ni vill att jag ska lägga ut eran samling på min blogg -
älskar att titta på andras samlingar)


Roliga The Twilight Saga Skämt

Har tagit detta inlägget från min The Twilight Saga blogg, jag tänkte att jag kan blanda ihop alla mina bloggar nu istället så kan jag uppdatera oftare. De här skämten hittade jag på en annan The Twilight Saga hemsida men jag tog bort några stycken då jag inte tyckte att de var så roliga.. Hoppas ni tycker om dessa.



- How do you stop Jacob Black from attacking you?
You pick up a stick, throw it and yell 'fetch'!
- Hur stoppar man Jacob Black från att attackera en?
Man plockar upp en pinne, kastar den och skriker "hämta"!


- Why can't people stay angry at Jasper Hale?
He calms them
- Varför kan inte folk bli arga på Jasper Hale?
Han lugnar dem.

- Rosalie Hale was told to find something just as or more beautiful then herself.
She came back with a mirror..
- Rosalie Hale blev tillsagd att hitta något lika eller mer vackert än sig själv.
Hon kom tillbaka med en spegel..

- Alice Cullen and the Hulk were on a cruise and the ship sank, and they got trapped on an island, who would win a fight between them?
There would be no fight becasue Alice would have seen the ship sink in her visions and never got on!
- Alice Cullen och Hulken var på en kryssning och fartyget sjönk, och de blev kvar på en ö,
vem skulle vinna ett slagsmål mellan dem?
Det skulle inte bli något slagsmål för att Alice skulle ha sett fartyget sjunka i hennes visioner
och gick då aldrig på!


-Jasper will never be a therapist becasue he already knows how you feel about that.
-Jasper kommer aldrig att bli en terapeut eftersom han redan vet "hur du känner för det".

-What happened to the man who kept a secret from Edward Cullen?
Nothing, Edward already knew what the secret was!
-Vad hände med mannen som höll en hemligt för Edward Cullen?
Ingenting, Edward visste redan vad hemligheten var!

-How do you irritate Edward Cullen?
Buy him a dog and call it Jacob!
-Hur du irritera Edward Cullen?
Köp honom en hund och kalla den för Jacob!

- How do you make Edward Cullen blush?/How do you flirt with Eward Cullen?
Picture yourself naked.
- Hur får man Edward Cullen att rodna? / Hur flirtar man med Eward Cullen?
Tänk dig själv naken!


Promenad Och Shopping

Idag så gick hela familjen (utom pappa för han jobbar) till Maxi, vi inhandlade lite saker. Min syster köpte sig en fin The Twilight Saga: Edward Cullen poster och det ända jag köpte var lite shcampo. Vi åt dessutom på Max. Därefter tog vi bussen hem, väl hemma tog jag och min man en promenad med hunden och vi gick också inom konditoriet där jag köpte mig 2 trådrullar/ dammsugare. Nu ikväll så blir det bara en massa mys.

Tränat

Hela 2 gånger denna veckan har jag och mina föräldrar gått in till stan, det är cirka 1 mil. Och idag så gick vi även en bit tillbaka hem från stan så detta resulterar till att jag har gått över 2 mil denna veckan, bra för att vara jag.


Frågor Och Svar - Igen

1. Vad är klockan: 22:21.
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Inte ska jag väl behöva skriva hela mitt namn?
Farligt farligt, aja baja :P
3. Smeknamn: Nilia eller Perni.
4. Vad heter dina föräldrar: Elizabeth och Greger.
5. Antal ljus på din senaste tårta: Det kommer inte ihåg.
6. Husdjur: All ('v') (en colliehund men han heter inte All egentligen utan han har en massa smeknamn,
han lyssnar till vad som helst nästan haha)..
7. Hårfärg: Blonda slingor
8. Favoritfärg: Guld.
9. Piericing: Bara i öronen eller inte piercing bara vanligt hål eller är det samma sak?
10. Tatuering(ar): Ingen ännu.

11. Födelseort:
Men..
12. Bostadsort: SScchh.. :P
13. Nuvarande bostad: Sa jag inte nej?
14. Har du varit kär: Jag ÄR kär i min man ('v') såklart (dum fråga).
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja..
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4 (men det är inte min bil).
18. Kaffe eller glass: Glass.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur ('v')
20. Antal syskon: 1 tvillingsyster.

21. Färg på strumporna:
Har 2 par strumpr på mig, ett par som är silver/ svart - randiga
och det andra paret är svara med en blomma på.
22. Lyckotal: Inget.
23  Favoritfilm: "The Twilight Saga", The Notebook, How To Lose A Guy In 10 Days, Titanic,
Cruel Intentions och tecknat ^^.
24. Favoritcitat ur en film: Kommer inte på någon just nu..
25. Bästa semestern: Alla gånger jag åkt till min man ('v')
26. Favoritmat/maträtter: Pizza och mammas mat ^^.
27. Bästa veckodagen: Fredag eller Lördag.
28. Senaste låt du lyssnat på: "Kate Perry - Thinking Of You".
29. Tandkräm: Colgate ffs.
30. Favorit TV-program: Desperate Housewives, Sex And The City, That 70's Show..

31. Favoritrestaurang:
Det vet jag inte, tycker inte om restaurang mat (maten är så mycket godare hemma).
32. Favoritblommor: Rosor.
33. Tycker inte om: Otrohet och lögner.
34. Sport att titta på: Usch, ingen sport!
35. Ögonfärg: Grön - blåa.
35. Senaste sjukhusvistelse: En snabbis i Turkiet.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Gula och gröna (usch).
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte tagit körkort ännu
och vet inte om jag ska ta heller.
40. Vem/var är du om 10 år: Har bra jobb (ekonomiskt) och barn med min man och bor här i Sverige.

41. Vem fick du senast e-mail från:
Det vet jag inte.
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Det vet jag inte heller.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Kollar runt på Internet eller sitter vid TVn.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Det har jag ingen aning om, fråga de som känner mig.
46. Födelsedag: 26 Januari 1990
47. Vad retar du dig på: Mycket.
48. Det bästa du vet: Min man, familj och mina samlingar.
49. Läggdags: Snart kanske..
50. Stjärntecken: Kan du inte kolla upp det själv, du vet när jag är född nu ju.

51. Värdefullaste ägodel:
Mina samlingar.
52. Vad är klockan: 22:39
53. Vad har du för kläder på dig just nu: Pyjamas.
54. Favoritland: Turkiet.
55. Favoritfilmmusik: "Twilight" eller "Cruel Intentions".
56. Skostorlek: 37 eller 38
57. Fobi: Spindlar!
58. Favoritpålägg: Goudaost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
Någon välgörenhet som har med barn att göra.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: "Jag älskar dig".

61. Bästa bok du läst:
The Twilight Saga böckerna.
62. Vad är du beroende av: Min man ('v') och mina samlingar.
63. Favoritdjur: Det finns så många fina och söta.
64. Gillar du snö: Nej, kallt!
65. Favoritglass: Jag vet inte riktigt.
66. Vad la du dina sista pengar på: Jag söker jobb, restan kan ni räkna ut själva.
67. Är du långsint: Ha?
68. Favoritgrupp/artist: Britney Spears ('v')
69. Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam, snäll och ordningsam.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Skaffa barn, få ett bra jobb (ekonomiskt) och ett stort bröllop i Turkiet med min man ('v') .

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr:
Aldrig i hela mitt liv!
72. Vad gjorde du i sommar: Hjälpte min familj.
73. Mest intressanta stad du varit i: Bra fråga..
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Samma svar här, bra fråga :P
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Jag tittar ofta på människors hår,
mitt är tunt och växer så otroligt sakta.
76. Senaste pojkvännen: Hallå! Jag är gift!
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: Nej.
79. Snyggaste kändisen: Sscchh :P
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Britney Spears
(har sett upp till henne sedan hon börjde sin karriär).

81. Vilken film såg du på bio senast:
Avatar.
82. Senaste köpta skiva: Britney Spears The Singels Collection (den lila versionen med DvD i).
83. Roligaste konserten: Har inte varit på någon konsert, bara Darin xD
84. Bästa känslan: Kärlek.
85. Samlar du på något: Ja :D
86. I sådant fall, vad: Britney Spears och The Twilight Saga.
87. Är du feminist: Ja, det tror jag nog.
88. Favoritminne: När jag träffade min man ('v')
89  Favoritskiva: Alla mina skivor (nästan).
90. Bästa kompis/ar: Ramazan (min man), Petra (min tvillingsyster) och Jessica.

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
Glad
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: de här frågorna :)
93. Favoritlåt: Har alldeles för många favoritlåtar.
95. Har du en mobiltelefon: Ja.
96. Vad är det vackraste som finns: Kärleken.
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Forks i USA ;) eller Japan.
98. Vad är klockan nu när du är klar: 22:54

Har du någonsin:
Gråtit över en pojke?
Ja
Över en familjemedlem? Ja
Gråtit över en flicka? Nej, det tror jag inte.
Ljugit för någon? Kanske det kanske.
Varit i slagsmål? Nej.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Nej.

Antal:

Gånger du vart kär? Några dumma love crushes när man var yngre
men den med min man håller i sig föralltid ('v')
Gånger ditt hjärta brustit? Några gånger p.g.a. de små love crush:arna jag hade när jag var liten haha XD
Hjärtan brustet på grund av dig? 1 gång tror jag..
Killar du kysst? Min man ('v') (när man var yngre/ liten så var det bara puss på munnen haha)..
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Inga.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Många haha :)
Ärr du har på kroppen? Några stycken..


4/2 - 10

Idag så har jag varit ute och gått mycket, imorse var jag och min älskling ute och gick med hunden och därefter blev vi tvungna att gå ett ärende åt min syster. Sedan åkte min man iväg till skolan och jag tog hand om huset och hunden. Efter ett tag gick jag ut med honom igen och senare fram mot kvällen så kom älsklingen hem samt min syster, då gjorde jag mat åt oss (förutom min syster som gick till en vän istället).

Mamma och pappa var på en matmässa i Malmö, de kom hem med lite saker efter 6 - tiden. 
 

Fick denna tidningen idag *Me love Britney*.


Julia Stars - New Moon

Den 11 Februari kära läsare (fast detta är riktat till er som älskar The Twilight Saga)
får ni ta er till närmaste affär och köpa tidningen Julia Stars nya tidning som enbart handlar om The Twilight Saga.
Ni minns säkert deras tidning som kom före New Moon hade biopremiär?
Nu blir det en favorit i repris, fast ett annat till nummer då såklart.



Ny Design Och Anteckningar

Sådär, då var den nya designen på plats. Fin va? Min tvillingsyster Petra har gjort headern (tack till henne)
och resten kan man säga att Tescho har gjort. Det jag har gjort är finjusteringarna, gjort allt rosa (nästan)
och lite annat som ni kan se. Jämför på http://tescho.se/



Angående mig och min man så är allt bara bra. Han lär sig svenska och jag letar efter jobb
(att det knappt finns några är lite lustigt för vi kan låta de äldre gå i pension tidigare så får vi unga jobb
men det blir inte rätt så heller *jobbigt*)
.. Kom 2 underliga brev med posten idag som jag får ta tag i *usch*
men om allting blir som vi hoppas så slår våra drömmar in nästa år. Okej, våra drömmar har slagit in redan
(i alla fall några utav dem, vi är kanske tursamma men det är fortfarande saker som står i vägen som jag inte kan berätta om här, håller det helst för mig själv.) Nu ska jag sluta tjura haha.. för det finns dem som har det värre.. men men.. vad intressant inlägg detta blev då *not*.. Snart så kommer min man hem ('v') (höjdpunkten på dagen) och likaså min syster. Kom nu på att jag har missat "Sex And The City" på TV (inte bra).. 
Nej ni, nu så ska jag sluta skriva detta inlägget för det blir bara mer komplicerat. Hörs sedan.  

Paket Till (Lilla) Mig

Nu så har jag beställt 2 saker till mig som kommer med posten om ett par dagar.



*Längtar tills de kommer*


RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: