Äntligen

Jag har inte berättat för er än om att jag och min älskling äntligen fått en lägenhet. Det är därför det var ännu en gång varit dålig uppdatering här. Det hoppas jag att ni förstår. Det tar nämligen sin lilla tid med att flytta så gott som allt man har hemma till ett annat nytt eget hem. Så idag så var det en vecka sedan vi började flytta in och vi stormtrivs. Jag har fått mer jobb på jobbet (eller i alla fall för denna veckan som kommer haha)ska jobba normala arbetstider denna veckan (men det som är dåligt som sagt är att man inte tjänar så bra, man vet aldrig hur och när man kommer jobba heller).. Min man har nu fått praktik i 3 månader så jag skulle gissa att han är klar med skolan efter dessa 3 månader inklusive alla SFI kurser då med.. Vad mer som händer denna veckan är att jag kommer få hem mina 2 bokhyllor (som jag för övrigt ska hämta på Jysk) och i dem kommer jag ha alla mina samlingar. Nu ikväll så ska vi bara mysa och äta gott tillsammans, vi hörs senare allihopa. :)

1 / 10 - 2010

Hej alla läsare.

Jag vet, åter igen har jag varit dålig på att uppdatera här och jag försöker verkligen hålla det uppdaterat här men det är inte lätt när man har ganska mycket att göra..

Denna veckan så har jag jobbat 3 dagar i rad från 16:45 - 21:00. Nästa vecka ska jag egentligen jobba måndag, tisdag och torsdag men jag måste ändra det till bara onsdag och torsdag eftersom min mamma syster fyller år på måndag och på tisdag ska vi titta på en lägenhet (igen).

Igår så tittade vi på en lägenhet (den var mycket fräsch) men det var fler som skulle titta på den, personen som hyr ut ska höra av sig på lördag så då får vi se vem hon har bestämt sig att hyra ut till..

Annars idag så har jag och mina föräldrar varit på en liten shoppingtur till Outlet (i Falkenberg).
Mellan shoppingen så var vi och fikade, jag åt kladdkaka med lite grädde (intressant va?).



Jag visar nu här i bilder vad jag har köpt de senaste veckorna, (sist jag uppdaterade).



Detta är bara några saker, visar uppdatering på mina (Walt) Disney saker sedan
plus vad som är på G hem till mig.



Och jag måste berätta för er, jag har gått från brunhårig med slingor fast med 5 cm. utväxt :P till blondin :D
Men jag vill ha håret mer vitt så får väl ta och bada i lite silverschampo, inte för mycket för då kan håret bli lila xD

RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: