Lite Glada Nyheter Och Lite Shopping


Förstår ni vad detta betyder?! Om jag har förstått det rätt så har kära Discshop redan skickat iväg min The Twilight Saga: Eclipse - Limited Box Edition (3 - Disc) så nu är den på väg hem till lilla mig :)


Och dessutom så har de nu The Twilight Saga rea, så jag köpte mig en t - shirt (igen). Just den t - shirten som jag köpte nu fanns inte innan (den var slut) och nu så fanns det bara 1 kvar (konstigt) men äntligen så kommer jag få den :D

En Walt Disney Samling

Jag avundas denna persons rum..
http://www.youtube.com/user/MCcollectibles#p/u


Disney Crossover - I Will Always Be With You



Jag kan sitta nästan hur länge som helst med att bara titta på Disney Crossovers, jag älskar dem!

1 Advent, Julskyltning Och Lite Shopping

Jag kan knappt tro det (att det är 1:a advent idag) nu är det inte långt kvar till julafton :)

Idag så har mormor, morfar och deras hund varit här. Mormor klippte min man (han vill ha kortkort hår haha) så nu är det minsann kort. De fick även lite kaffe. Därefter åkte de hem. Och nu ikväll så har jag och min älskling gått en sväng på stan för att titta lite på julskyltningen. Dumma mig som inte gick in på Lindex (på barnavdelningen) för de har fått in en The Twilight Saga: Eclipse t - shirt. Men jag beställde den nu från deras hemsida:

* Love It *
Nu är det bara: måndag, tisdag, onsdag, torsdag sedan efter det så är det den 3:e December :D

The Twilight Saga: Eclipse – Limited Box Edition (3-disc)


<3 Jag kan knappt förstå att det bara är 9 dagar kvar tills jag har den hemma i min samling <3
<3 Love It! <3

Turkiet 2006 - Mötet På Flygplatsen

Jag tänkte nu börja med att skriva ner lite minnen som handlar om mig och min älskling och det hemskt långa distansförhållandet som vi hade:

Turkiet 2006 - Mötet På Flygplatsen


Jag kom till flygplatsen i Antalya, fick vänta ett tag på att min resväska skulle komma fram på rullbandet där alla väskorna kommer (brukar ha oturen med att få den bland dem sista) men så kom den och jag och min familj
(som också hade resväskor) gick ut..

Jag tittade mig omkring men såg inte en skymt av min älskling, jag började bli lite orolig men då såg jag honom gömma sig bakom en pelare vid den stora utgången. Han pekade på mig och skrattade och gick därefter fram till mig med sina korta små ben och den speciella gångstilen som han har. Vi kramades och han gav mig en stor blombukett. Efter det hälsade han på min familj med en kram till var och en. Han tog min hand och vi promenerade tillsammans med min familj till bussarna som skulle ta oss till Side.

Det uppstod problem där men det ordnande sig till slut och tillsammans gick han och jag på en buss där vi nästan var helt ensamma (vi satte oss ganska långt bak i bussen). Då hände det, han lutade sig fram mot mig när vi hade satt oss ner i sätena och gav mig mitt livs riktigt första kyss. Jag har aldrig känt något sånt underbart förut. Därefter började han långsamt kyssa på min hals.. Censurerat :D ..

Hela bussresan på 1,5 timme satt vi där och oskyldig kysste varandra. Så småningom var vi framme i Side och vi hoppade av bussen och gick därefter tillsammans till hotellet jag och min familj skulle sova på (Side Resort).

Jag skulle bara hälsa på min familj där så dem kunde se att allting hade gott bra dessutom var jag tvungen till att byta skor, för dem jag hade på mig gjorde något sådant fruktansvärt ont (men ska man vara fin så får man lida pin haha).. Så Ramazan väntade utanför hotellet medans jag gick med mina föräldrar till vårat rum (de stod vid receptionen när jag kom och väntade på att få nyckeln..) Så tillsammans gick vi sedan upp men lika fort som jag gick upp dit så gick jag ner igen för att möta upp min älskling igen utanför hotellet.

Med ett stort leende, en kram och en passionerad kyss hälsade vi ytterligare en gång på varandra och sedan gick vi till en restaurang för att äta en pizza. Själv var jag inte särskilt hungrig men jag gjorde honom sällskap med en Cola, självklart var jag tvungen att smaka på hans pizza och det med andra ord var den värsta pizzan jag någonsin har smakat (om man bortser från den som jag åt förra året i Alanya..).

Efter det tog vi oss till parken och satte oss där, bara tittade på varandra, kramades och kysstes. Sen gick han med mig tillbaka till hotellet eftersom jag hade bestämt tid med mina föräldrar om när jag skulle vara tillbaka..


Liten Förhandsvisning Av Min Disney Samling


21/11 - 2010

Äntligen så fungerar det att skriva igen. Jag har som sagt haft problem med det innan men som ni ser nu så är det okej igen, vilket betyder att jag kan börja blogga igen :)


Tänk att om typ 1 månad och 2 dagar så är det Julafton, vad önskar ni er i julklapp?
Jag ska visa er lite senare vad jag önskar mig..

Min familj har varit hemma hos oss idag, jag bjöd dem på underbart god mat och de hjälpte mig med att göra julfint här. Min älskling är och jobbar, han har fått en liten anställning p.g.a. praktiken så han jobbar där varannan helg nu och på helgerna så får man även för obekväm tid eller vad det nu heter så skönt med lite extra pengar så man kan börja spara till resa och det stora bröllopet i Turkiet och sedan kunna börja familj <3


Såhär såg bordet ut idag då jag hade dukat för mig och min familj.


* Jag är så glad över att jag kan göra så god mat - och även göra det så gott när jag bakar:
kanske skulle bli kock *

6 / 11 - 2010

Jag tror jag är en av världens kanske mest sämsta på att uppdatera bloggar men för tillfället så är jag det haha.. Det som fick mig att börja skriva nu var Denize, hon har verkligen energin till att göra långa, fina och romantiska inlägg. Hennes senaste inlägg fick mig att börja gråta, för att jag själv känner igen mig från saker som hon har varit med om som jag också då har tyckt varit så jobbigt. Vi tjejer som har eller haft ett distansförhållande vet hur det är. Jag tänkte att jag ska börja skriva ner minnen här, precis som Denize gör. Bara för att jag vill helt enkelt inte glömma det som man har varit med om i så många år. Så det är något jag definitivt kommer börja göra här. Det blir ju som en dagbok men ändå inte eftersom den inte är privat.. Jag och min kära make har ju som sagt flyttat ifrån min familj, vilket är skönt för då kan man starta sin egna liv och börja skaffa barn. Trodde det skulle vara lättare här i Sverige med sånt till skillnad från andra länder, med tanke på att man får barnbidrag men den där mammmapenningen är minsann inte lätt att få.. Man SKA ha jobbat HELTID i MINST 6 MÅNADER, annars får man INGENTING! - Och hur lätt är det egentligen att få ett heltidsjobb nu när det så gott som inte finns några som helst jobb?! Och inte vill jag heller vara över 25 när vi väl skaffar barn.. Att det ska vara så krångligt..

RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: