.::resultat från igår::.

Ungefär 250 lussekatter blev gjorda igår och Kristina "spankade" degen rejält, vilket vi fick oss ett glattskratt för men det var jag som började men vad kan jag göra åt det? Jag saknar min lilla älskling. Ne, nu ska jag inte gå inte på sådana detaljer xD sscchh..
Efter att jag hade varit hos Jessica hela eftermiddagen och en bit in på kvällen (14:00 - 18:30) så åkte hon, jag och Kristina i Jessicas bil (hon körde såklart annars vet jag inte vad som hade hänt om någon annan hade kört) till Frida.
När vi kom dit så var Angelica där allredan såklart haha.. (Kristina åkte hem med bussen, vi släppte av hennes vid busshållsplatsen). Efter det kom några fler tjejer, vi blev 8 sammanlagt men egentligen skulle vi ha varit upp emot 15.
Hela kvällen till klockan halv 12 sjöng vi kareoke (jag sjöng däremot inte även om jag typ kan haha.. och det var även andra som inte sjöng så jag var inte ensam) och de sista timmarna innan pappa kom för att hämta mig så satt vi och snackade lite. Det var trevligt, väntar på nästa kväll nu tjejer.

Nu sitter jag (känner mig lite krasslig) och min syster vid tv:n, vi kollar på ett program om Britney Spears såklart. Fy sicket liv hon har,
visst hon har de mest glamorösa stunderna också men de där fotograferna som hänger efter henne hela tiden.
Det är nog inte allt för roligt, stackars henne. 

Senare ikväll kommer min älskling, har inte sett han sen i förrgår.


.::ska snart sova::.

Tack för kommentaren men vet inte riktigt vem jag ska tacka eftersom det är någon person som är anonym. Ska snart sova, vad tänkte jag när jag skrev den rubriken? Hallå, det är Fredag liksom så här ska minsann inte sovas tidigt. Imorgonkväll bär det av hem till Frida där det förväntas lite vänner, film och kareoke
(tror det stavas så xD det är sent jag jag är lite trött..) kanske det blir mat med - åh mat('v') haha.. (skoja bara)

Det är så många små tanker som snurrar runt i den huvud xD .. så jag blir galen, kan typ inte berätta här men mina vänner vet i alla fall hälften av vad det är frågan om. Har ingen aning om vad jag ska säga till familjen som kommer bli allmänt besvikna på lille me.. Min syster ska sova tidigt eftersom hon har öppet hus imorgon (stackarn) men som tur är så är hon ledig på måndag - vilket jag är varje vecka (jag har nog världens lycko - schema och det gnäller mina föräldrar på mig för, kan jag hjälpa att jag är ett sånt genialiskt geni att jag inte behöver läsa om eller läsa mer kurser?.. Jag skojar bara (igen) lite skojhumör får man ha när det är Fredag. Men jag menar allvar med att jag har världens lycko - schema.

Nu måste jag sluta skriva annars kommer jag hålla på här som en evighetsmaskin (kom och tänka på serien man såg när man var liten "Eva & Adam" de sjunger den låten där haha.. Okej, jag är trött -_-

godnatt, eller det är ingen godnatt det får bara bli natt för jag sover inte i min älsklings armar nu när jag inte är med han - saknar han nåt sånt fruktansvärt :'(

.::can't hardly wait::.

* 30 November, 2008 - Britney: For The Record

* 5 December, 2008 - Circus video premiär
* 6 December, 2008 - TV4, kl. 22:35 - Britney: For The Record


Vill skaffa mig en egen hemsida som ska handla bara om Britney Spears men vet inte hur man gör och jag vill inte heller att den ska något annat namn i sig som t.ex. här på blogg.se. Ni förstår nog vad jag menar eftersom min blogg skrivs såhär: http://www.trueloveisforever.blogg.se istället vill jag bara ha .se men det funkar ju inte, eller?

Personen som håller i http://www.britneyboards.org fixar med den hemsidan nu, längtar tills den kommer tillbaka eftersom det är nästan den bästa hemsidan, eller vad tycker ni?

.::om igår::.

Jag var i stan med Gabriella och såg att Britney nya skiva hade kommit, jag önskade och hoppades på att den låg hemma hos mig och väntade på att få bli typ sönderspelad. Från busshållsplatsen småsprang jag och när jag kom in frågade jag mina föräldrar: "Är det något paket från posten till mig idag?". Dem svarade: "Nej". Ledsen blir jag allt men mamma kom sedan fram med ett paket till mig och jag förstod då genast vad det var: min Britney Spears skiva och inte heller vilken som helst utan "Britney Spears - Circus - Deluxe Edition". Nu är jag lite gladare.

.::yeay - kanske imorgon::.


.::onsdag 26/11 - 2008::.

Jag vet inte vad jag ska göra, min utväxt syns så mycket nu. Det är bara att färga kanske ni tänker och javisst, det är bara till att färga men nackdelen är den att det kanske blir grått eller grönt och vem vill gå runt med en sån hårfärg? Därför väntar jag lite till, jag har färg hemma (mamma köpte en brun till mig) sen har jag en annan gammal här hemma med som är lite mer åt det röda hållet. Eftersom min mormor har varit frisör så frågade jag henne, hon sa:
Färga brunt först sen kan du fräga med samma färgmärke fast i en annan färg om du vill det, sen blir det bra.
Vi får se hur det blir.

För övrigt så har jag varit ledig idag, härligt. Har provspelat mitt nya "The Sims 2" spelet "Livet I En Lägenhet" och det verkar riktigt kuligt, köpte det i måndags när jag var i Ullared med min familj då jag även köpte en massa andra saker:
* Jacka
* Cardigan
* 2 stycken "The Sims 2" spel: "Livet I En Lägenhet" och "Herrgård Och Trädgård" (den sistnämnda ska jag få i julklapp)
* Britney Spears paket med: väska, läppglans och parfym (perfekt till min samling men får den inte förens på julafton)
* nya "Veckans Nu" tidningen eftersom Britney var med på omslaget
* 3 ljus
* Några fina vykort
- kommer inte på mer men ska fylla i om jag gör det.

Min vän Lotta håller koll på nedräkningen till studenten (måste beställa studentmössa :O !.. )
och nu är det 197 dagar kvar, inte långt kvar ^^ .. och inte långt kvar heller tills jag åker till min man igen ('v')


.::lite om dagarna::.

Torsdag: Beställde en sak som jag kommer berätta om senare och jag fick även min Britney Spears singel "Womanizer" som går på repeat hela tiden här hemma haha..

Fredag: Utekväll med; min syster, Jessica, Lotta, Emma, Gabriella och Martina plus några till som gick senare.. 
Jag och min syster åkte hem till Lotta på eftermiddagen och tittade på världens sjukaste film -
människor som åt upp sig själva så det var freaky..
Sen 18:15 gick vi ner mot stan för att möta upp de andra

(Jessica hade precis då varit med om en busskrok, stackars henne.
Busschafören hade kört på ett gäng vildsvin, så jag förstår att hon var skakis)
och tillsammans gick vi för att äta. det blev pizza 
och några andra åt kebab.. Sen skildes vi åt och endast tjejerna gick för att bowla..
(Emma och Lotta kunde tyvärr inte vara med).. Jag fick till en strike när de spelade Britney Spears nya låt  "Womanizer",
så där stod jag - sjöng och dansade till den ^^.. Annars var musiken de spelade där något av det dåligaste jag har varit med om, vi sa till om det ett x - antal gånger då blev musike bättre men sedan sämre igen..

Klockan 22 kom pappa för att hämta mig och min syster,  kvällen slutade med att jag såg en ganska bra film med mina föräldrar medans min syster satt vid datorn..
(trodde jag skulle få se min man men inte då, han vågade inte smyga ut hemifrån för att hela familjen sov och han var väl allmänt trött skulle jag tro men inget nattsms så hur ska jag då kunna veta att han sover?.. Dessutom sa han:
om du hade kommit hem tidigare så hade vi kunnat träffas men hallå!.. Jag skrev ju faktiskt ett sms om när jag skulle vara hemma innan jag och min syster kom hem till Lotta..
menmen längtar tills ikväll då vi äntligen får se varandra igen ('v')

Lördag: Annars idag så har det inte hänt något speciellt, mina föräldrar har storstädat hemma och jag har hjälpt till.
Sen så har jag också varit ute och gått i kylan med min hund och nu sitter jag här, myser lite -
önskar att min man var här; saknar han nåt sånt fruktansvärt :'(


.::reklamvideo för Britney Spears nya skiva::.


.::väntar på en tid::.

Är tvungen till att sitta här till klockan 4 (2 timmar kvar) eftersom jag ska till tandregleringen, dumt att de inte hade någon tidigare tid till lilla mig. (Min kära vän Lotta gör mig sällskap ;) vilket gör mig på bättre humör, dessutom går tiden fortare och plus att jag är social haha).. Väntar på mail från bolaget sen får vi se, gladigladgladglad (typ)..  

203 dagar kvar till studenten det har jag och min vän räknat ut


.::ett ganska säkert kanske::.

Det var väl en fin rubrik?.. Grattis till Sofie som nu får sin Davut till Sverige, är det så svårt att få sin älskling från ett annat land att komma hit?.. Vill få hit min man - ska se om han en vacker dag kan komma hit - vilket jag hoppas.
Men först måste jag koncentrera mig på skolan som slutar mycket snart, som jag är hemskt glad över.
Då ska här fan flyttas och sen i framtiden blir det nog en flytt hit tillsammans, det får se - tiden kommer visa oss.
Eller som min man säger: ödet bestämmer allt och det var ödet som förde oss samman -
ska ta och skriva ner hur vi träffades snart ('v')

Saknar han nåt sånt fruktansvärt men har lyckats övertala mina föräldrar (behöver man övertala dem när man är 18 år och därför myndig - har aldrig förstått mig på dem men jag vet att egentligen vill de mig det bästa).
Jag vet själv vad som är bäst för mig men ändå får jag inte göra vad jag vill och ska jag göra nåt så måste jag fråga först och frågar man brukar det oftast bli ett nej - vad ska jag göra?..
Men nu blev det minsann inte ett nej och kanske om jag får biljett blir jag lycklig till nyår ^^.. 

.::Nyaste bilderna::.


.::Britney Spears imiterar sin pappa Jamie::.


Vilket hon gör nåt så hemskt roligt, I am saying it again: She is back, bitch!

('v')kanske bara kanske('v')

Har jag nämt att jag är så gott som klar med mitt rum nu?.. Det är endast lite tavlor, speglar och en lampa som ska upp på väggen. Får se när pappa får tid till att hjälpa mig med det.

Denna helgen har jag, min syster och min hund varit ensamma hemma för att mamma och pappa åkte till Malmö
med några vänner eftersom de skulle gå på "Joe Labero" *vad man nu säger om det*.
Så först som nu har jag kollat på "Disney" filmen "Förtrollad", den var helt okej om man bortser från själva otroheten,
den slutade faktiskt lite sorligt. En "Disney" film ska väl inte handla om svek och otrohet
utan den ska hålla om förtroende och trohet, jag fattar ingenting.

Sen har jag och min syster även sett "Sex dagar och sju nätter" och den är rolig den må jag säga.
Våra föräldrar kom hem idag på eftermiddagen och nu till ikväll blir det mys med pizza ^^..

*Vem vet, kanske bara kanske*

.::cdon.com jag är er tacksam::.

Tack för att ni ändrade mitt ärende. jag upptäckte senare när jag redan hade beställt Britney Spears "Circus" att det fanns en "Circus Deluxe Edition CD + DVD"  - *längatar tills den kommer hem till mig, vilket borde vara inom några veckor*
så jag ska nu betala 237:-
(lite mycket kanske men jag är en samlare när det gäller Britney Spears så typ kosta vad det kosta vill)
för hennes senaste singel "Womanizer"
och hennes senaste skiva som även är en Deluxe Edition med en DVD till "Circus"
^^..

.::she is back, bitch::.

i natt uppträde britney på madonnas konsert tillsammans med madonna själv
de sjöng låten "human nature" och vad de hade på sig kan ni se på bilden.

och på EMA vann hon "bästa akt" och "bästa skiva"

och ni som börjar gilla henne nu igen bara för att hon är populär och tillbaka igen kan dra åt * för ni är inga riktiga fans!

.::fredag eftermiddag typ::.

Jag kom hem tidigt från skolan, vid tolv tiden. Var så trött för att turismläraren hade stått och snackat om samma ämne i hela 3 timmar och dessutom hade vi fått titta på bilder samtidigt *gäsp* så jag somnade någon timme här hemma men innan dess spelade jag lite "the sims 2" och gick en promenad ute i regnet med min hund.




Nu sitter jag här, lyssanar på musik och skriver av mig lite. det behövs verkligen för igår sa min familj att de inte tycker om att jag sitter varandra kväll vid datorn för att cammica med min man. Han kontrollerar mig inte därmed punkt!
Blir så arg på människor som inte förstår, vi vill ju bara se varandra och veta att vi levar,
vilket jag vet när jag ser och hör han. ändå är det så att onsdagarna här framövar måste jag spendera med min familj..

*Jag har en önskan till julafton men den är dyr*




.::on my way home::.

ska snart ta mitt pick och pack här i skolan för att ta bussen hem, pappa och jag håller på att måla om mitt rum
där hemma - det kommer bli mycket fint: rött och vitt som den turkiska flaggan eller som den danska *fy fan*..
(ne nu ska jag inte skriva om hur det låter när de pratar xD ).. haha.. sscchh..

.::bloggkoll::.

Följ min blogg med bloggkoll

.::sorry, so sorry::.

har inte skrivit här på ett bra tag, det är för att jag har varit hos min man('v')
uppdatering med bilder kommer så småningom

.::beställt::.


inte för så dyr peng heller, nu ska jag bara hitta en bättre plats här hemma för att ha min samling på^^..


RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: