The Twilight Saga: Breaking Dawn

Kommer nu officiellt att bli film, regissören heter Bill Condon som ska göra filmen.
*Love It*


Lite Om Idag

Nu är jag hemma efter att ha varit ute och gått i sådär 3 timmar. Jag, min man och min syster gick till Ica Maxi där vi fikade och även shoppade en del, på andra ställen då med såklart. Jag köpte mig slingfärg för det är på tiden att jag slingar mitt hår nu, det var cirka 1 år sedan jag gjorde det nu så ni kan säkert tänka er vilken utväxt jag har. Klippte mig sist i februari - förra året så håret är längre också. Det är bra det.

Jag köpte även schampo, dipp till gräddfil och skor - 2 par skor till och med vilket är mycket för att vara mig.
1 par inneskor för jobbet och ett par finare skor. Igår fick jag mail av Vila, att jag inte kommer få jackan som jag beställde för den är slut. Får titta på Nelly om den går ner i pris där senare.. Hoppas att jag kommer få min
Friis & Company väska från Tradera i alla fall men får helt enkelt se..

The New Eclipse Trailer



Bara 67 dagar kvar nu ^^


The Twilight Saga Samling I Hel Bilder

Dessa 2 senaste inläggen om vad som finns i min samlings hylla visar inte hela mina samlingar,
jag har posters som är i mitt och min mans rum med som inte visas. Detta är då en del av min
The Twilight Saga samling. Och har ni någon fråga eller nåt så är det bara till att skriva såklart :)


Britney Spears Samling I Hel Bilder



Här är en del av min samlings hylla. Det ser lite ihop trängt och stökigt ut men det kommer se bättre ut när jag och min man flyttar. Då tänker jag köpa en stor hylla med hörnsektion.
Har ni några frågor så är det bara att kommentera.


New Things

Idag så har jag varit på allra sista mötet på Ungdomsgarantin, vi gjorde klart allting som har med papper att göra angående min praktik i 3 månader och eventuella anställning i 3 månader på förskolan som jag ska vara på då i 6 månader. De skrev även på mina papper som har med Försäkringskassan att göra, allt detta tog samanlagt 5 minuter vilket gjorde att det kändes väldigt onödigt att åka dit överhuvudtaget och att också behöva gå upp tidigt för detta när man väl har chansen att sova. Ni får ursäkta mig för lite långa meningar.
Hur som helst så börjar jag jobba på måndag.  


Jag och Jessica
(hade sms:at henne på morgonen om att jag skulle in till stan och frågade då henne om hon ville hänga med)
tog sedan en lite shoppingtur både i stan och på flygstaden. Också fikade vi på Maxi (billigt som fan)
och sedan tog vi en glass hos mina föräldrar. Det slutade med att jag kom hem med:
* ett par leggings
* en jacka
* en kofta


Vi var och tittade på skor med, hittade ett par men som vanligt när man väl hittar ett par skor så passar de inte på ett sätt.. Vi åkte sedan hem till mig och tittade på lite roliga klipp frå youtube. Det blev också lite tv tittande och vi gick även ut med hunden. Vid 4 så åkte hon hem men vi ska ses igen på lördag, då blir det lite filmkväll.


Jag var inne på Vilas hemsida och hittade en till jacka där, den kostade bara lite över 200:- med frakt.
Så den köpe jag men på Nellys hemsida så kostar den 400:- så där tjänade jag en hel del.


Har även hittat en Friis & Company väska på Tradera och jag ska förbeställa lite saker från Discshop med.. :)


The Twilight Saga: Dolls And Collection Cards

Idag så kom mina efterlängtade The Twilight Saga Barbie dockor,
dock var Edwards låda lite skadad i kanten men det gör inte så mycket
eftersom den står tillsammans och jämte Bella i hyllan så det syns inte.
Jag fick även lite mer samlarkort.


Mer bilder kommer senare.


The Twilight Saga Och Lite Otursdag

Jag fick en sån överraskning nu ikväll av en av de snälla tjejerna som hjälper mig lite via Ebay.
Det är såhär att nästa vecka antingen måndag, tisdag eller onsdag så kommer jag äntligen att få mina efterlängtade The Twilight Saga dockor. Har väntat på dem i 3 veckor (imorgon). Det tar sin lilla tid från USA..


Fick även min poster från en Series City tidning och en vanlig Series City tidning - om The Twilight Saga.



Denna dagen har inte varit den bästa om man säger så.. Tog 8 bussen för att komma i tid till mötet på Folkhögskolan men trots att jag hoppade av vid busstationen och gick till dit vi skulle så kom jag alldeles för tidigt. Det slutade med att jag stod ute lite längre än vad de andra fick göra, nämligen ungefär 1 timme. 
Vi kunde inte gå in där för man behöve kod till det och egentligen skulle mötet ta 1,5 timme men det tog slut strax innan 1 timme.. Sedan gick jag och Mimmi på stan och tittade efter en vår - sommarjacka till mig men förgäves tittade vi överallt men hittade såklart ingenting. Jävla puffarmar och sjömanssaker xD.. 
 
När vi sedan tog bussen hem så tänkte jag möta upp min man vid hans skola men såg inte till han vid busshållsplatsen när våran buss åkte förbi där. Så vi fortsatte våran resa hem utan att jag hoppade av för att hälsa på min älskling. Istället hoppade jag av vid ICA då jag ringde upp mitt livs mening. Jag köpte laddning av pengar till min mans mobiltelefon också köpte jag en påse Tutti Frutti till mig själv (för imorgon).
Jag började sedan gå hemmåt då jag kom på att jag inte hade med mig några nycklar så fick gå ända till mammas och pappas jobb för att hämta nyckar och inte nämnde jag för er nu att jag både var:
* toanödig
* hungrig
* ont i fötterna
* höll på att bli sjuk (vilket jag är lite nu)

Pappa skjutsade väl hem mig när jag kom till Glassbaren och vi tog sedan en promenad med hunden i skogen.
Därefter städade jag här hemma och sedan satte jag mig äntligen och kollade av och tog även en liten tupplur.
Så såg min dag ut idag haha..

Imorgon då jag ska till Ungdomsgarantin för sista gången (efter typ 5 veckors fulla dagar av möten) så det känns skönt, hoppas att de bjuder oss på fika ;) haha.. sedan bär det av till att titta på teater.
Och sedan är Ungdomsgarantin slut som sagt. 
 
Men på tisdag ska jag på möte om hur det är att jobba inom kommunen och hur det är på en prova - på - plats.
Och jag väntar på brev från polisen om utdraget från polisregistret sedan kan jag börja "jobba" på förskolan jag ska vara på. Kommer nog kännas lite jobbigt i början men jag kommer vänja mig haha.  

Nordisk Film Och Lite Annat

Först och främst vill jag tacka Nordisk Film för presenten jag fick från dem idag.
Ni vet verkligen hur man gör ett sant The Twilight Saga fan nöjd.


Idag var jag på Ungdomsgarantin, bara 2 dagar kvar av alla möten nu. Har trots allt genomlidit haha..
5 veckor som nästan alla dagarna varit så gott som fullproppade med möten. Vi gjorde som vanligt, typ ingenting och inte heller sade det mig någonting man går dit för pengarnas skull nästan haha.. men även nu för att träffa människorna man lärt känna där. Det lyckliga med mötet idag var att vi fick sluta 1 timme tidigare :)

Nu ikväll så har jag ätit god mat med min man, det blev färdiggrillad kycklig, bearnaisesås, pommes frites, sallad och vitlöksbröd så nu är jag mätt och go om magen. Dock bränner min hals lite, får köpa halstabletter imorgon. Också behöver jag en ny vårjacka för den jag har nu är för liten, kan bero på att jag har haft den sedan jag gick i 6:an..

Imorgon bär det av tidigt till Folkhögskolan för att vara där i 30 minuter, egentligen 1,5 timme men efter tiden av erfarenhet vi fick av mötet på Högskolan så tar detta nog också 30 minuter. Och på fredag är det sista mötet på Ungdomsgarantin och därefter bär det av för att titta på någon teater, sen är Ungdomsgarantin slut för mig eller åtminstonde alla möterna och det är det som räknas. Eller har ett möte till nästa tisdag men det är inom komunen som kommer handla om prova - på - platserna och hur det är att arbeta inom komunen, jippi?
Nog med möten, jag vill börja jobba men det gör jag snart.


Vet Ni Vad?

Jag fick:

* prova - på - platsen. Vilket innebär att jag först då ska praktisera 3 månader på förskolan som jag ska vara på och därefter blir det 3 månaders anställning. Så jag har att göra nu i 6 månader, får se vad som händer efter det. Jag och älsklingen har en del planer. 

* inte hem något paket idag men förhoppningsvis så kommer det imorgon,
"The Twilight Saga: Series City" (tidning) och en poster från en annan "The Twilight Saga: Series City"


Jag har beställt mer The Twilight Saga samlarkort och med dem så kommer mina "The Twilight Saga" dockor. Håller tummarna för att allt detta kommer denna veckan haha.. Och lite senare så kommer "The Twilight Saga" vykort som jag ska rama in, i alla fall några utav dem. Nu blev det nästan för mycket meningar med just The Twilight Saga men som den personen jag är så får ni stå ut med det ;)


Min man hade nationellt prov idag, det gick väl sådär. De begär kanske lite mycker för vad de redan ska kunna..
Nog talat om det. Ingen Ungdomsgaranti imorgon *yeay* men däremot blir det möten onsdag, torsdag och fredag. På fredag så är ALLA möten slut, ni måste förstå hur skönt det är haha.. Nu var jag inte särskillt snäll men de som har gått Ungdomsgarantin och alla de möterna som hör till det vet hur jag menar och känner.

Kan inte börja på min prova på plats förens de fått ett utdrag från mitt polisregister så det blir inte förens nästnästa vecka, så hela nästa vecka ska jag bara slappa för veckan därefter börjar allvaret..


Köpes Twilight Poster



Denna postern har varit med i tidningen OKEJ (jag vet inte vilket nummer det var).
Men jag bara undrar ifall det är någon som skulle vilja sälja sin poster till mig.


Samlingar, Fredagsmys Och Övrigt

Nu är det såhär att jag kanske har fått en prova - på - plats på en förskola, skulle bli överlycklig om jag fick den. Det kommer vara barn där från 2 - 5 år som jag ska ta hand om, perfekt ansett till mig *hoppashoppashoppas*.


Angående mina samlingar så fick jag inte hem någonting denna veckan men nästa vecka så kommer lite av det hemskickat till mig i alla fall. Så kommer uppdatera då med bilder. Jag vet att jag skjuter upp det hela tiden, skäms på mig men jag kan inte ta nya bilder om jag inte har något att ta på.

Jag har gjort en liten bild till er om vad jag så småningom kommer att få hem:



* Barbie dockorna (som jag absolut inte kommer ta ut ur förpackningen)
* Poster på Bella och Edward (som jag kommer rama in)
* Likaså de flesta vykorten (16 stycken)
* Pins
* Series City tidning

Fina saker detta va? Tack till mina vänner som hjälper mig. Får det billigt och bra haha..


Nu i veckan så var det som sagt en massa möten via Ungdomsgarantin och går man inte på det så får man inga pengar från Försäkringskassan. Det var lättare att sitta och lyssna på en person som står och pratar hur länge som helst men nu går det helt enkelt inte. Jag vill ha rast efter att personen i fråga bara har stått och pratat i 20 minuter för jag håller helt enkelt på att somna haha.. Funderar på att gå till läkaren nästa vecka för att kolla blodtryck och sådana saker.

Ikväll så är det fredagsmys med alla i familjen. Tittar nu på "Talang" och sedan så ska mina föräldrar titta på
"The Twilight Saga: New Moon" för första gången med mig.
Får se vad de kommer tycka om den.
Jag ser framför mig att mamma kommer säga att den är helt okej
medans pappa kommer säga att det är trams.
Det han egentligen skulle vilja se är nog "Mr. Bean"
eller rättare sagt "Mr. Bean On Holiday". Den kan han se hur många gånger som helst.

5 April 2010

Jag vet att det har varit en ganska dålig uppdatering här, det är för att en hel del olika saker händer nu.
Såsom att jag går på en massa möten på Ungdomsgarantin. Ni som har gått där vet hur det är, roligt eller hur? Nu var jag faktiskt ironisk.. Men finns det inga jobb så finns det inga och då finns det inte mycket annat man kan göra för att få in lite ekonomi varje månad. Denna veckan får jag nog förhoppningsvis hem mina saker som jag beställt, som vänner till mig hjälper mig med. Tack för att ni är så snälla, förstående och hjälpsamma.


Svar På Kommentar

En anonym person skrev till mig inatt klockan 00:22 bland kommenterarna här:
"Varför lägger du aldrig bilder på dig och din man?"

För det första:
Jag är trött på anonyma personer, skriv i alla fall ett namn om man ska kommentera en sådan fråga här hos mig.

Och för det andra:
Jag och min man har ett privat liv, kan inte skriva om allt här och lägga ut bilder på oss, det gör jag bara vid speciella tillfällen. Jag tror att du har missat några bilder på oss för några finns här på min blogg. Ifall du vill se bilder på hur vi ser ut.

RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: