.::lite långt::.

ännu en gång är jag ledsen för dålig uppdatering här men det kommer det snart att ändras på (min syster får sin dator på lördag så - då jävlar haha..
älsklingen och jag satt häromdagen och ritade på msn lite *ni vet att man kan rita som i "paint" istället för att skriva*
då ritade han det här:



som sagt så var jag, min syster och kusin hos mormor och morfar häromdagen lite komplicerat eftersom för henne blir det farmor och farfar.. iallafall; hon hade gjort sin goda banantårta (not haha - men fick äta och se glad ut iallafall - varför kan hon bara inte lägga lite jodgubbssylt för själva marsipanen utanpå är så god och jag tycker inte om marsipan annars: bara på tårta)..
morfar kom och hämtade mig och min syster från jobbet och tillsammans med kusinen åkte vi till deras lilla hus: det är typ en sommarstuga.. på vägen fick vi se en massa bilar såklart men dum som jag var så sa jag:
- titta det ser ut som en bil..
mer hann jag inte säga förens min kusin lade till:
- det är en bil..
men jag menade att det såg ut som en såndär radiobil (heter det så - ni vet små bilar man lekar med + en fjärrkontroll av nåt slag).. sen såg vi en annan bil (såklart haha).. det ända vi såg var en som kärde sen såg vi en fot vid förarens huvud och lite går i baksätet.. utan att tänka innan jag sa nåt så sa jag:
- titta där är hår..
min kusin tittade och försökte se det sen sa jag:
- och det reste på sig (eftersom det kom fram ett huvud) men snuskig fantasi som vi har så fick vi tack vare det ett gott skratt som höll länge ^^
när vi kom fram till stugan så beställde vi pizza (som jag ska äta ikväll med - gottigottgott som min kusin säger..
hon ville inte spela någon minigolf inte så vi spenderade kvällen med att gå ut och glo på folk lite och också ta oss en liten promenad på stranden - mysigt ^^ .. sen träffade vi på några jävla äckliga raggare och jag ska inte säga/ skriva det här för vad HON sa till sin man i bilen som en fråga om oss - fy fan asså..
vi gick hemmåt och åt tårta sen tittade vi på lite olika tv - program som t.ex. "sex and the city"
kvällen slutade med att vi somnade alla 3 i den litlla stugan jämte den stora stugan /där gäster sover typ) sisådär klockan halv 3..
morgonen därpå blev jag sjuk och jag hade gått upp mitt i natten för att ta en ipren då hade mormor och morfar gått upp redan (de går upp vi ungefär 5 och fråga mig inte varför).. förmiddagen gick vi till stranden för att på eftermiddagen gå tillbaka till mormor och morfar för att äta middag sen kördes jag och min syster tillbaka till jobbet and so on..
(btw så var det en kille idag på obbet som ville ha en "sommardröm" fast utan frukt :S .. )


.::dumma mig::.

eller det är inte mitt fel att det är dålig uppdatering här, min syster hade typ sönder sin dataskärm (hon hade lampor över skärmen som satt på skrivbordet *hoppas ni fattar* sen så smälte lampjävlarna).. så hon använder min dator nu med - hon har ny dataskärm nu men nu är det hårddisken (stavas det så?)som krånglar: så nu väntar vi på att en av pappas vänner ska komma hit och titta på vad det är för fel med den..

jag och min man satt här om kvällen och räknade hur många dagar vi varit tillsammans och vi hade 1000 dagar tillsammans bara för någon dag sen.. då är inte 1 år så lång tid som det verkar vara.. 
på pratade om att titta på en fin liten lägenhet till oss, vi behöver ingen stor bara ett fint sovrum, kök och vardagsrum i ett och såklart ett badrum - undrar vad det kan kosta (hoppas inte på för mycket)..
mina föräldrar vill helst inte att jag flyttar ner men det gör jag i alla fall.. sen blir det giftermål så småningom('v')
min älskling sa att jag får bestämma hur vi ska möblera och sånt där och jag kommer göra allt så fint - romantiskt kommer det bli alldeles för mycket för en sån person är jag
men klart att min man ska få hjälpa till med att bestämma också - vare sig han vill eller inte: jag vet ju att han bara vill det bästa för mig('v')

imorgon bär det av till mormor och morfar där jag ska sova över med min kusin som jag typ inte har träffat på över 1 år - konstigt va?.. (min syster ska klart med också), vi ska äta och dricka gott, gå på stranden och spela minigolf - trevligt ^^ 
nu ringde älsklingen min så jag ska ta och avsluta denna uppdateringen (jag vet att jag är världsbäst på att stava) och cammica med människan jag älskar('v') 

.::ett leende på läpparna::.

idag när jag kom till jobbet vid två tiden tittade jag i tidningen, jag fick se att mq har rea (igen) och jag som har gått dit varenda gång jag varit i stan nu på ett tag och bara väntat på att ett speciellt linne ska sänka sig i pris..
eftersom jag skulle jobba så berättade jag för vad jag hade sett i tidningen för mamma och pappa och sa att jag hade fått ett sms om att jag måste hämta mina

linser idag för att glasögonaffären skulle ha stängt nu i helgen (inte vet jag varför).. jag hade egentligen inte tid med att åka till stan så jag skule ringa till mq här i stan med hittade inte deras telefonnummer i telefonkatalogen.. (ringde till varbergs mq och frågade dem så på det viset fick jag nummret till min stads mq..) : frågade dom om de hade min tröja (förklarade hur den såg ut) till reapris och det hade dom: 50% ^^..
så jag satte mig på första bästa buss och for till stan för en timme.. och kom tillbaka till jobbet med min tröja (fanns bara en storlek 34 kvar och jag kom i den - intressant.. nu är det typ bara stora storlekar kvar hihi ^^ ..) och mina kontaktlinser - och med ett leende på läpparna..

.::vanessa carlton - paradise::.


once upon a year gone by, she saw herself give in, every time she closed her eyes,
she saw what could have been, well nothing hurts and nothing bleeds, when covers tucked in tight,
funny when the bottom drops, how she forgets to fight... to fight,
and it's one more day in paradise,
one more day in paradise,
as darkness quickly steals the light that shined within her eyes,
she slowly swallows all her fear and soothes her mind with lies.
well all she wants and all she needs are reasons to survive, a day in which the sun will take, her artificial light... her light,
and it's one more day in paradise, one more day in paradise, it's one more day in paradise, one last chance to feel alright... alright,
don't pretend to hold it in just let it out, don't pretend to hold it in just push it out, don't you try to hold it in just let it out and
don't you try to hold it in you hold it in,
[chorus], once upon a year gone by, she saw herself give in, every time she closed her eyes,
she saw what could have been


.::rix fm ffs::.

(glömt att skriva det här så skriver detta nu)
i torsdags åkte jag och min syster till stan för att träffa:
* kristina, gabriella och jessica
tillsammans i stan gick vi till samma restaurang där den lilla killen hade tappat hela brickan med disk
(ni kan läsa mer om det i ett tidigare inlägg), där fanns några små leenden
eftersom händelsen kom upp i hans huvud igen då gabriella tappade lite mynt på golvet när hon skulle betala haha..
gabriella, jag väntar på att du ska skicka bilderna från kvällen till mig! (a) haha..
 därefter kom martina med sin pojkvän - så fina de är tillsammans: jag vill ha min man jämte mig här och nu - föralltid!

sen drog vi ner till konserten men där var alldeles för mycket folk så vi såg ingenting men vi lyssnade lite,
satte oss på gräset och snackade lite och efter det gick vi runt lite
och jag träffade min underbara kusin amanda: jävla vackra människa!
vi gick in till stan och som innan konserten så tappde vi kristina och jessica
(dom gick till någon bar för att lyssna på nordman..)
vi andra satt och snackade lite sen tog jag och min syster bussen hem vid 11 eller nåt.. - trevlig kväll var det ^^

.::a day in the city and some more stuff::.

idag så drog jag och min kära syster in till stan för att eventuellt shoppa och visst kom man hem med lite saker:

* linne från ginia tricot (199:-) men den var på rea så den kostade 49:- (me like)
* läppglans från l'oreal (99:-)
* ögonglitterskugga "coral" från make - up store (130:-)



vi  åt även kines - mat, vilket var mycket gott. sen tog vi oss till jobbet men där var inte mycket att göra så vi stack hem och gjorde i ordning där och tog hand om hunden sen lade vi oss och tittade på några avsnitt av "desperate housewives".
har också tagit lite kort idag men de är bara till för min man - so sorry haha.. ^^


.::onsdag 16/7- 08::.

sitter här med min kära syster och tittar på "glamour / the bold and the beautiful" - jag avundar phoebe forresters hår: hur kan det vara så fint?.. annars idag så har jag köpt hårfärg (måste färga utväxten igen - sen är man blondie ^^).. ikväll kommer älsklingen (saknar han så :'( ).. och jag och famijen ska grilla (hoppas att mina föräldrar kommer hem snart så vi kan äta tidigt så behöver jag inte stess - äta när jag snackar med älsklingen via msn (cammica)..
 ja, jag har även tagit bort min lunar och det känns både rätt och skönt

('v')saknar min man('v')

att jobba över 10 timmar varje dag i mycket varma temperaturer (vi kan säga si så där 35 - 40 grader) gör att man blir trött - älsklingen kommer inte till datorn ikväll för att träffa sin fru på grund av det och jag förstår han fullkomligt
vi träffas ju varenda dag annars så, klart han ska få sova tidigt idag (kommer han till datorn blir det bara att han sover sent och då bara i 6 timmar och mer sömn behöver han när han jobbar så mycket som han gör -
stackarn men vi behöver pengarna sen och jag jobbar såklart också



.::desperate housewives::.

som ni vet så är det en typisk svensk sommar så vädret är inte alltid på topp, vilket visade sig idag med att jag inte behövde gå och jobba - kan inte göra det när vädret är dåligt så dagen idag spenderades med att titta på några avsnitt av
"desperate housewives" med min syster ^^..








vilken är eran favoritkaraktär och favoritpar?


.::världens roligaste reklamfilm?::.


någon annan reklamfilm som slår den?

.::inte så.. mycket::.

haha.. rubriken får mig att tänka på, ni vet tv-serien "eva & adam" när han ska få mat av mattanten i matsalen
så säger han:
- inte så (mattanten tar en stor slev med mat i slänger på det på hans tallrik).. mycket..
så lite komiskt att han fick mycket i alla fall xD ..

idag gick jag ut för att sola men hann bara med att sola i 10 minuter tills ett gäng stora svarta mörka moln befann sig över mig på himeln så jag fick ett ryck och slängde in alla madrasser i stugan och tog med mig tvätten in..
visst det började regna men bara i si så där 1 minut sen hade molnen redan åkt förbi och fram kom solen *typsikt svenska sommaren* trodde att det skulle vara regna och rusk hela dagen men inte då..
nu verkar det som jag vill ha oväder i stället för fint väder men så är det inte.
det var bara det att det såg ut som det vädret skulle hålla i sig hela dagen och jag tänker på mina föräldrar 
som får jobba hela dagarna på glassbaren och de stänger vid 6 om det regnar.
men we like money ^^ *jag tror att turisterna har börjat att komma nu men är det inte lite sent för der?*
på torsdag så är det utgång med tjejerna *längtar* och man kan inte göra annat än att hoppas på fint väder *hoppas*
tänk om det blir regn?.. då vill inte jag gå eller det kan nog bli trevligt i alla fall..

dagarna börjar gå neråt (stavas det så haha..) nu vilket gör mig lycklig och det är min man också - då blir det plural: lyckliga *snartsnartsnart* - saknar varandra något så fruktansvärt
men det är bara att bita ihop några tiotal till sen så
('v')

.::crocodile dundee::.


en romantisk och fin scen från filmen crocodile dundee
(jag vet att filmkvalitén är usel men hitade ingen annan likadan)
(jag diggar dessutom musiken)

.::friends::.


finns det någon roligare scen från friends (vänner) så berätta

.::the sims 2 - helena::.


en utav dom bästa the sims 2 musikvideosen som någonsin har gjorts
någon som vet någon the sims 2 musikvideo som slår den?
 

.::inte så länge::.

kom hem efter att ha jobbar i 1,5 timme - vart är alla turister?

('v')they are crazy about each other('v')

tre - talen gick ner till två - tal ('v')

.::sex and the city och lite annat::.

har inte skrivit på ett tag (dumma mig), men har faktiskt haft ganska mycket att göra
 i går kväll så var jag, petra (min tvillingsyster), gabriella och kristina på bio - vi såg "sex and the city". vi träffades på buss - stationen vid 6 tiden då vi tillsammans gick till bio:n för att beställa biljetter. kikki (kristina) var helst inne ¨på att se "indiana jones" men vi lyckades övertala henne så med 4 stycken biobiljetter gick vi ut därifrån för att leta efter en trevlig restaurang att äta på/ i *-) .. vi beslöt oss för att äta på pizzerian "viktoria" men det var ändå inte så lätt att hitta en restaurang som passade oss för min tokiga syster äter helst inte pizza (hon är lite knäpp - skoja bara: hon är underbar)
på pizzerian var det en fin servitör tyckte flickorna och killen hade tydligen bestämt sig för att stajla för oss..
men han misslyckades totalt med det och en liten olycka skedde:
han tappade hela brickan med glas och tallrikar - allting
och där satt vi och hade svårt för att hålla oss för skratt men vi var mycket även chockade
den stackars lilla killen fick städa upp allt och vi fick titta på (jag hade ett par speciella skor och tur i oturen att jag inte fick glas på fötterna).

btw - ni som går i min klass, titta på schoolsoft: sicken soft schema vi kommer att ha; jag skulle fan kunna vara ledig ända till jul ^^..
själva filmen "sex and the city" var mycket bra - även om jag aldrig sett serien: den var betyget 4 av 5.
även om min syster tyckte att den var lite väl "het på gröten" xD ..

men min man var inte så förtjust i att jag kom hem sent men vi ska snacka i kväll som vanligt
('v') jag älskar dig min ramazan! ('v')
och ett litet btw till: det är "the ring" ikväll på kanal 5  - 21:55 och imorgon så är det "the ring 2" också på kanal 5 men tyvärr kommer jag inte ihåg vilken tid den sänds :P ..
och kära små söta bilder från igår lägger jag in ikväll - ska åka och jobba nu så jag hinner inte - gabriella skickar mig några av hennes tagna bilder ikväll med - dom kommer definitivt att läggas in ;) ..

.::designa bloggen - jag är lite clever::.

som ni ser så har jag typ förstått hur man designar sin egna lilla blogg - håller på för fullt för att göra den så personlig som möjligt^^..

.::sol - bränd/ brun?::.

nästan hela dagen idag tillbringades vid poolen, från ungefär klockan 10 - 15 vilket sedan visade sig att man faktiskt har bränt sig på vissa ställen och blivit brun på några andra: blir ni bruna eller bara brända?..

.::buffy the vampire slayer::.


den bästa musikvideon någonsin!

('v')pernilla('v')ramazan('v')

det här är lite av vad min man sa till mig igår:
(när jag var deppig och tänkte en massa dumma tankar som man inte ska tänka)

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:38):
we will life with we are  children forever 
 you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:39):
when you stop use madisen fror dont make baby then we will get  baby

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:44):
you are min forever tilll ı die

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:44):
tilll my the end of breath

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:47):
we are love true and true love never every dies

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:48):
wi,ll be finish sutupit days ı sad like you here to my tears finish like but
we are love very strong because we are love true ı
will love you forever

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:49):
and ı willl never accept the time hurt we are love
you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:49):
you are my destiny

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:50):
we are love strong then everythink ı cant life without you

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:51):
ı am with you everyseconds

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:54):
ı love you and ı love you and ı love you and ı love you more
ı love you ver ı love you much ı love you more then love my sweet (L)

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:54):
ı am nothink without you

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:54):
we are same

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:55):
you are min only min ı love yours everythink

you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:56):
you are tyou are you are only
you are not elone my pernilla ı am with you jag alskar dig säger (22:56):
reason for ı life


.::bloggdesign::.

har fattat att det är med photoshop man gör det med men hur får man in designen i själva bloggen och vilket mått är det man använder?.. någon som är snäll och hjälper lilla mig?.. (a).. ^^..

.::jobb, jobb och ännu mera jobb^^::.

jobb gillar man eftersom pengarna jag får går direkt till mig och min man - ja, jag är en sparare^^
btw, ernst ser till att allt är okay på jobbet; han är en riktigt snygging haha.. *not*
 (se bild)..

sen var det en tjej som kom in och sa:
- "jag vill ha en bananasplit fast utan banan."
då tänkte jag, vad fan är det hon säger? :S
..


.::så dumt::.

sitter här och väntar på att älsklingen ska komma, tiden går och går men ingen man på msn så tittar jag på min mobil och då ja minsann - jag har missat ett sms och det visar sig att älsklingen blir sen 1 timma för att han måste jobba över; jag ledsen men men bara sisådär 30 minuter kvar haha..

.::(jordan)katie price och peter andre::.

äntligen så tittar solen fram idag så jag tillbringade dagen med att ligga och sola vid poolen -
sen gjorde jag ingenting speciellt förutom att titta lite på tv -
jordan och peter: den nakna sanningen..
innan tyckte jag inte alls om henne men nu har jag i sjäva verket insett att
hon är ganska cool ändå (förutom hennes bröst som ser ut som en rumpa -
hade hon haft mindre så ^^)..
dem är ganska barnsliga, var och tittade på leksaker till varandra
(ja, BARNleksaker) och det mesta det pratar om tillsammans är sex..
deras relation verkar lite intressant - tittar ni på programmet så får ni se..


.::grattis allis::.

min hund fyller år idag,
då grattar vi honom *hurrahurrahurra*

RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: