.::shopping with my husband::.

Idag mina läsare så har jag och min man varit hos tandregleringen, tandläkaren eller vad hon nu ska kallas sade till mig att på tisdag och veckor så åker min tandställning av, goodbye Ugly Betty leende (fast jag har vit tandställning upptill
så den syns knappt) och hello Britney Spears leende. Om ni bara förstår hur lycklig jag är för det.

Därefter gick jag och min älskling en runda på stan, jag köpte mig en klänning från "Vila", varför ska de alltid öppna provrumsdörren när man står där inne halvnaken och fråga hur det går och om de typ ska hjälpa till?! Hallå, jag kan faktiskt klä v och på mig själv! Jag hade bild på den från nelly.se igår men jag hittar inte den på deras hemsida nu.
Så ni får se en bild på hur den röda verisonen ser ut, jag köpte den guldiga sen funderar jag också på att köpa denna rosa klänningen från nelly.se (kan man kanske få som studentpresent?) Man kan som sagt inte få nog av klänningar nu på sommaren, eller vad säger ni?


.::vem är hon::.

Kära läsare. Jag försöker uppdatera här så ofta jag kan men det är inte lätt nu när jag föralltid kommer att vara i min mans armar, han kommer som sagt först sen om jag hinner uppdatera så gör jag det.

En anonym tjej skrev till mig:
Jag kom av en slump in på din blogg och blev helt fäst. Får nostalgi. Jag träffade också en man i Marmaris som jobbade på vårt hotell. Jag får sånna minnen när jag läser dina inlägg om hur ni har pratat på msn och om din längtan. Det känns som om det är jag bakom skärmen. Såg även bilden på era ringar som är exakt likadan som de ringarna han köpte till oss. Gud alltså, memories never die!! Lycka till!!

Jag hade gärna viljat ta kontakt med dig som har skrivit denna kommentaren, du skrev varken din bloggs hemsida
(om du nu har någon) eller din mailadress.


Nu är det inte långt kvar till studenten, 12 Juni tar jag den haha.. och innan dess så ska jag redovisa 2 arbeten
annars så händer det ingenting speciellt i skolan nu. Så gott som inga lektioner, vilket är bra eftersom jag får mera tid att vara med min man ('v') Sen så har jag en annan mycket bra nyhet, nu har jag haft tandställning i ungefär 1,5 år och innan den 12 Juni så åker den av ^^..
 


Ibland är vi lite busiga ;)

('v')Happily Ever After('v')

Jag är ledsen för dålig uppdatering men jag är med min man nu och det kommer först ('v')



3/5: Min vän Jessica kom och hämtade mig och tillsammans åkte vi ner till "Väla" och på vägen dit ringde min man mig och sade att han var vid gaten på Antalyas flygplats och väntade redan då på planet. 
("Väla" är ett shoppingcenter i Helsingborg jämte "Ikea" för de som inte vet vad det är för något).
Där köpte Jessica en studentklänning men vi tittade även på lite andra saker också. Efter ett tag igen så ringde min älskling mig och sade att planet skulle lyfta.
Sen efter att ha ätit och tagit oss ner till Malmös tågstation så tog vi tåget över till Kastrup
och där väntade vi på min man ('v') och rätt som det var så ringde någon mig och det var tullen som hade tagit min man, tänk om jag inte hade svarat i telefonen..
(På grund av det där telefonbolagen i bland annat Italien som ringer en och drar en massa pengar
från ens abenomang/ kort) Efter 45 minuter av evigt väntande så ser jag honom och jag springer in i hans armar och börjar gråta. Inget mer väntande för oss, inget mer vara utan varandra, inget mer träffas vid datorn, inget mer med att inte kunna röra, kyssa, krama,  älska med varandra - Nu kommer vi vara i varandras armar för alltid ('v')



('v')
 "I Love You For Longer Than Forever" ('v')

RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: