.::31/8 - 2009::.

Idag har vi bara tagit det lugnt eller inte så lugnt om vi ska vara ärliga. Mannen min har letat efter jobb och imorgon ska han gå och höra med några av de ställerna igen eftersom de ville det. Vi var på stranden en liten stund på eftermiddagen därefter gick vi hem och fräschade till oss för att sedan gå till affären och handla lite.
Jag har bara ätit fruktsallad idag, bra va?


Kvällen har spenderats med att vi har varit ute och gått samt då letat efter jobb.
Ni sitter vi här och tittar på lite tv, blir nog en film..
Senare är det läggdags haha xD..


.::lite sådär allmänt::.

Jag kan inte se nu hur många besökare jag har, det är något problem med sidan som visar statistiken. Har ni också problem med den? 

Min man går nu och hör sig för om jobb, får se om han hittar något. Egentligen hade det varit skönt att bara mysa nu i 2 veckor tills vi åker till Adana och därefter Ankara men vi behöver som sagt pengar för att kunna spara till senare. Igår kväll satt vi och tittade på filmen "Fluke", en sorlig film om en människa som återföds på nytt som en hund och sedan letar rätt på sin familj eftersom han var gift och hade ett barn.
Har ni sett den? Jag har sett den några gånger och ändå börjar jag gråta. Synd det att den var dubbad på turkiska men min älskling översatte lite till mig. Efter filmen tog vi en promenad för att senare börja titta på en till film men då var klockan 2 på natten och vi bestämde oss för att sova för vi var så trötta och älsklingen skulle upp klockan 10 för att gå och prata om ett jobb klockan 11. Får se hur det gick när han kommer hem.
Jag vet inte riktigt annars vad  vi ska ta och hitta på för något idag, det kommer som det kommer.


.::tralala::.

Ramazan slutade sitt jobb på restaurangen för att kunna söka ett annat jobb. Kanske Kebab - stället hör av sig till honom men man vet ju som sagt aldrig. Varför han slutade jobbet där var för att han helt och hållet inte tyckte om det, det var ingen restaurang utan snarare en bar, vilket han inte tycker om. Sedan var jobbtiden mellan 9 - 13 där emellan en liten breaktime för att sedan börja 16 - någon tid på natten vilket resulterade 15 timmars jobb.
Och det betydde att vi bara hade 3 timmar med varandra varje dag om man inte räknar med timmarna man sover. Detta var någonting som var omöjligt för oss eftersom vi vill vara i varandras armar varenda sekund.
Vi får helt enkelt hoppas på att han får ett annat jobb men det ska vi kolla upp sedan när vi
kommer hem ifrån Adana.

Idag vaknade vi vid tolv, sedan gick vi och handlade lite mat och jag köpte mig en tröja
(vilket jag är i stort behov av) sedan har vi bara legat på stranden, vi är mörka båda två nu haha..
Nu har vi precis duschat och ska göra vid maten också.


.::lite om idag::.

Idag när min man kom hem från första passet från jobbet så gick vi ner till stranden. Jag träffade då äntligen Elenore, en mycket trevlig och snäll tjej som jag förhoppningsvis kommer att träffa igen några gånger innan hon åker hem.

.::vad ska detta inlägg heta::.

Sitter nu här och känner mig ensam igen men inte så länge till för senare ska jag till älsklingen för att äta på hans jobb såklart men det får bli en middag från barnmenyn eftersom jag inte kan äta så mycket nu när det är så varmt.
Innan klockan blev 4 så var jag och min man på stranden från ungefär klockan 13. Jag träffade äntligen Elenore, en riktigt trevlig och snäll tjej som jag hoppas att få träffa igen och umgås mer med snart. Men som sagt är det synd att hotellet hon bor på är på andra sidan stan och jag får inte gå fram och tillbaka själv dit så vad ska jag göra?

Halv 9 är det i alla fall "Fear Factor" på den turkiska Tv:n, får se om det är på turkiska eller dubbat till det från engelska.
Min man vill att jag kommer till hans jobb tidigt men jag får se när jag känner mig hungrig, får inte äta tillsammans längre nu eftersom han jobbar hela tiden och inte vill jag äta själv för hur roligt är det på en skala?

Ska göra mig i ordning så småningom, jag skriver mer senare.

.::mysig eftermiddag::.

Sitter nu här i sängen igen efter en härlig eftermiddag på stranden med min Ramazan. Klockan 9 ikväll går jag till hans jobb för att äta. Vi kommer nog inte kunna äta tillsammans längre nu när han jobbar, synd men vi får nog rabatt i alla fall på maten vi äter på restaurangen han jobbar på så det är bra. Jag åt nästan ingenting igår så med lite turkgodis
"Jelly Belly" med jordgubbssmak och "Ruffels" chips med smaken ost och lök *god andedräkt, ja jag vet men det är bara till att borsta tänderna sedan xD.

.::27/8 - 2009::.

Älsklingen fick jobbet på restaurangen igår, jag gick dit efter 11 tiden och vid kom hem strax efter tolv. Jag vet inte hur han jobbar idag men han börjar i alla fall klockan 9 sedan ska det vara en stund ledighet på eftermiddagen så jag får se när han kommer. Restaurangen han nu jobbar på är kanske inte så jätte bra men den duger och man tager vad man haver.
En ny DJ är vad de behöver för de spelar samma dåliga musik om och om igen, hur orkar man lyssna på det?
De spelar musiken från en laptop så att spela annan musik ska egentligen inte vara något problem alls.

Ärligt talat känns det lite ensamt eftersom han nu kommer jobba så mycket och jag kan inte skaffa mig något jobb nu när det är så varmt och dessutom så har alla personal för det är mitt i säsongen. Så jag sitter här hemma och filosoferar, skulle ha gått till stranden idag men hur kul är det att gå dit själv? Dessutom så har min mage lite panik om ni förstår vad jag menar haha.. men imorgon bär det av mot stranden och ska nu träffa en tjej som heter Elenore nu i dagarna så då kan jag umgås med henne, inte så ensamt längre.. Jag kan heller inte sitta på min mans jobb hela dagarna, då blir inte chefen glad och hur roligt är det på en skala?..

Han ringde mig nu precis, frågade ifall allt är okej men det är inte så jätte okej men någon av oss måste som sagt jobba så att vi får ihop lite pengar. Jag hoppas att han kommer snart för jag saknar honom nåt sånt fruktansvärt.

Jag får se vad som händer ikväll, tar nog kontakt med Elenore men hennes hotell ligger på andra sidan stan och jag kan Kanske hon och hennes familj kan ta sig till något ställe någonstans i närheten av var jag och Ramazan bor?
Hon och hennes familj hoppar i alla fall av här i närheten när de åker till stranden, de är säkert där nu men med min mage idag så går det inte.. Får sms:a henne och fråga ifall vi kan träffas ikväll men ska jag gå själv hem sedan?
Snart får jag se om mannen min kan ta med sig lite mat hem från jobbet eller så får vi laga något tillsammans igen innan han går till jobbet igen om inte så får vi först gå till affären..

('v')ingenting kan beskriva eller förklara för hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig('v')

Ramazan provar på ett jobb ikväll, på en restaurang. Det är i stort sett vad vi har gjort idag, att gå och leta efter jobb.
Så nu har vi bara Ambassaden kvar för min mans intervjutid så att kunna stanna i Sverige. Lite ensamt känns det nu, inte alls bra. Jag saknar han så fort som han går från mina armar. Undrar hur det går för min lilla älskling, jag vet att han är duktigt så det ska nog inte vara några problem. Får se om han får stanna och jobba där sen varje dag, personalen skulle testa han ikväll bara. Lite dumt för han tjänar inga pengar på det så egentligen sitter jag här ensam för ingenting.

Jag ska träffa han på jobbet senare, när han ringer eller sms:ar mig, kan inte gå dit nu och ta upp ett av turisternas bord.
Men jag har heller ingen aning om när han kommer att höra av sig. Nu har jag skrivit mycket om min man, många säger att man är beroende men vad ska jag säga "He Is My Own Personal Brand Of Herion". Ni får tycka, tänka och säga vad ni vill, jag bryr mig inte och jag tar inte åt mig det heller. Jag känner mig själv och likaså min Ramazan. 
 
Han är mannen i mitt liv, ingenting i hela världen kan beskriva eller förklara för hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig.

.::alanya::.

23/8: Dumma incheckningspersonal på Kastrup, jag tog för givet att vi skulle vi sitta jämte varandra när vi checkade in tillsammans men inte då, vi satt på platserna mot varandra som är vid gången på flygplanet så när jag märkte det så började jag gråta. Men personalen på flyget ordnade därefter platser åt oss så att vi fick sitta tillsammans.


24/8: Efter 14 timmars resande var vi äntligen i Alanya men än fick vi ännu inte sova, det blev till att leta hotell och inte visste vi att det är så mycket dyrare nu än vad det är under turkiets vintertid men äntligen efter cirka 2,5 timme hittade vi äntligen ett hotell och fick då sova. När vi hade sovit i ungefär 2 timmar bara så steg vi upp och åt frukost på hotellet (frukost och middag är inräknat i priset för 1 natt). Sedan bar det av till att leta lägenhet och efter ytterligare en lång tids väntan och gående i den stekheta solen hittade vi en lägenhet som är perfekt för oss.På kvällen åt vi på restaurangen och träffade min familj via msn och sedan gick jag och min man ut en sväng för att sedan komma hem och sova..


25/8: Idag har vi bara checkat ut från hotellet vi låg på och flyttade sedan in i våran lilla lägenhet. Sedan blev det ett tag på stranden så nu sitter jag här och är solbrun och fin. Ikväll ska vi laga mat tillsammans, gå ut och sedan bara mysa. 

* Har tyvärr inte tagit några bilder ännu men det kommer så småningom*


.::wild west - steakhouse::.


Igår var jag, familjen och min älskling och åt på restaurangen "Wild West Steakhouse" som ligger vid "Äventyrslandet".
Det var helt okej, någonting som jag rekomenderar ni att besöka för att ta en liten middag.


 


.::Twilight The Saga - New Moon Clip::.


O.m.g. *längtar*

.::lite sådär allmänt::.

Det förvånar mig att jag har börjat packa nu. Ja, jag vet att jag skrev att jag måste börja och har börjat packa innan på bloggen men det blev aldrig av. Nu så har jag bara några småsaker kvar men jag måste nog plocka bort några klädersplagg med annars kommer inte mina stora väska att kunna stängas. Kanske jag kommer få betala för övervikt med, vem vet.. Sen har jag även börjat plocka bort alla saker från mitt rum, min syster kommer få 2 rum nu haha..

Igår körde min pappa - mig, min man och min syster till Jessica. Min hund fick också följa med för att få hälsa på Jessicas hundar och efter ett litet tag så åkte pappa och allis (min hund) hem. Med Jessica åkte vi sedan i hennes bil till en sjö cirka 10 minuter i från där hon bor för att fiska men vi fick ingen fisk där så vi åkte hem igen till henne för att försöka få fisk vid sjön där hon bor istället. Det första stället vi var på var ganska garanterat av vi skulle få fisk men inte då och inte heller på det andra fiskstället fick vi fisk även om Jessica brukar få det.


(ursäkta för den dåliga bildkvalitén, min cameras batteri tog slut och fick då endast använda min 3mpx. mobilcamera)


Efter ett tag satte vi oss för att grilla, ingen fisk fick vi men Jessica hade gjort iordning marinerade kycklingfiléer och till det stekte vi pommes frites. Ett plus i kanten var att vi hade ketchup och räksallad till det också.
En del problem hade vi med engångsgrillen vilket resulterade till att vi använde den stora grillen på grillplatsen istället
(engångsgrill köpte vi för att om vi skulle grilla någonstans där det inte fanns någon grillplats xD )..   
Sedan till kvällen gick vi och köpte glass men GB:s glass faller mig inte i smaken..
Ttacka vet jag Engelholmsglass)


yyuummiiee ^^


När vi sedan kom hem till Jessica igen så tittade vi på "E.T." med extra scenerna och därefter körde Jessica hem oss.
Kom hem och slängde sedan i mig godis, choklad och chips. Jag delade även en flaskcocacola med min älskling för jag vågar inte dricka ur burk nu på ett tag..  Ikväll ska det tittas film med familjen samt dricka och äta gottigottgott.


.::(äntligen)ny bloggdesign::.

Tack vare http://tescho.se/ så ser nu min blogg helt okej ut. Laddade ner en design från hennes blogg som var gratis.
Men jag har dock gjort några ändringar på den och fler kommer det att bli. Rosa, rosa och ännu mera rosa.
Samtidigt som jag då häll på att göra om här så har jag även lärt mig ännu mera om bloggdesign.


.::casanova med familjen::.

Ikväll blir det Tv tittande med min älskling och min familj, Filmen som ska ses är "Casanova", har aldrig sett den faktiskt så får se vad jag tycker om den. Min man har förutsatt att den är dålig men man kan inte säga något om en film om man inte har sett den, eller hur? Till filmen så ska vi äta, mamma kokar potatis och gör spenat medans jag ska steka fisken och göra en annan sås till mig och min syster.





.::myskväll, turkiska familjen och pikachu::.

Igår kväll var mamma och pappa bortbjudna till några vänner så jag, min man och min syster var ensamma hela kvällen.
 Vi såg på den gamla versionen av "Apornas Planet"
som sändes på Tv4Film klockan 21:00
och innan det så får man bara inte missa "Family Guy".
Om ni tittar på det: - Vilken är eran favorit från den serien?
- Har ni någon favoritscen?
Jag är ett stort fan av bebisen Stewie haha.. xD och denna scenen är oslagbar:


Till Tv tittandet åt vi: mat från igår som jag inte kan äta för även om det är vegetarisk bacon så luktar det som riktig bacon och det räcker för att jag inte kan äta det. Sedan blev det GlassDaimTårta med mandelflan i botten
och en skål med "Tutti Frutti", choklad och chips med dipp. 
Någon mer som har märkt att "Coca Cola" på burk smakar lite lustigt nu?


Nu är det inte lång tid kvar tills jag och min älskling åker, känns lite pirrigt men ändå så bra.
Att träffa svärföräldrarna igen och alla de andra 4 bröderna varav 2 är gifta, 1 är i militären och den 4:e har jag faktiskt aldrig träffat. Kanske kan få göra det nu.. Sen har vi systern som jag tycker om så mycket även om jag nästan inte förstår vad någon i familjen direkt säger eftersom alla bara kan prata turkiska så förstår jag nog henne mest.
Hon gestikulerar och annat för att jag ska kunna förstå bättre.

Sen har vi Emine (som är fru till en av bröderna) liten (som jag) och söt. 
Hon har redan en bebis med sin man men nu väntar de tvillingar, är det en sak turkarna kan göra så är det väl att ligga i xD .. Svärföräldrarna (vad hemskt det låter) är snälla de med antar jag.
 "Mamma" vill alltid att jag äter mer än vad jag orkar och "Pappa" säger inte så mycket men är nästan alltid med. 

Sen på tal om bebisarna och de andra små *längtar så att få träffa alla igen*.
Presenter har jag köpt *jajamen* 
* 3 gosedjur till än så länge de 3 barnen som finns i "familjen"

Men jag måste ge den lilla pojken en present med men jag vet inte riktigt vad, vad ger man en pojke på 3 år? 
Sen att spela kort med några i familjen är inte så dumt det heller och all den goda maten men minus för toan.. 
Hur går gamla människor på turkiska toaletter? 



 Någon som vet var man kan köpa den här versionen av Pikachu eller kanske någon som säljer den?


Jag vet att det är ett x - antal år sedan den gjordes men vet ni så ^^


.::turkiet, lägenhet, väska och tjejåterträff::.

Nu har det varit 2 härligt soliga dagar, hoppas klart på mer sådana men man vet aldrig med vädret i Sverige.
Det sägs att det ska vara fint i 10 dagar men vi får se hur det blir.
Igår var jag, min syster och älsklingen min på stranden (det var ett tag sedan vi var där)
men vi kunde inte stanna så länge eftersom vi sedan skulle iväg för att jobba.
Jag trodde det skulle vara skönt och avkopplande på stranden men inte då för där var alldeles för mycket småkryp som satte sig på ens kropp hela tiden.
Idag låg jag vid poolen från 9 - 13 men min syster som inte behövde jobba idag har legat där hela dagen och har på så sätt blivit brunare än mig, det är fusk men det tar jag igen snabbt för jag har bra pigment. På jobbet idag så såg jag att pappa hade fått en lapp i från Posten
om att han har ett paket att hämta från megastore, vilket betyder att
min riktiga laptopväska har kommit, äntligen. Nu så kan jag börja packa handbagaget till planet så smått.

På tal om flyg så kommer också Alanya snacket tillbaka och då också våran lägenhet,
vi har bestämt oss att istället för att hyra en möblerad lägenhet så kommer vi hyra en utan möbler
för då kan vi bestämma själva vad vi vill ha och det blir även billigare på det viset.
För om vi hyr en möblerad lägenhet och vi råkar ta sönder något av möblerna så kommer vi få betala för det,
dessutom en lägenhet med möbler är så mycket dyrare än en utan.
Det kommer vi tjäna på även om vi inte vet hur länge vi kommer stanna i Alanya.
Plus att jag vill ha med mig alla mina saker här hemifrån men det får ju inte plats att ta med på flyget. vad ska jag göra? Svårt att lämna det hemma men det får jag helt enkelt leva med tror jag.
Men det är ändå många saker som jag tycker om som bara ska med därmed sätter vi punkt för det.

Alla (S3) tjejer som jag skickat mail till men ni har inte svarat, hur ska vi göra med tjejåterträffen nu innan alla åker iväg?

.::mer om idag och igår::.

Efter att ha varit i Ullared tillsammans med min man och min vän Jessica igår så åkte vi inte till Hemmakväll för att Jessica skulle lämna in lite hyrda filmer därefter åkte vi hem till mig och gjorde chokladbullar. Sedan satte vi oss i mitt och älsklingens rum för att titta på en skräckfilm. Tiden sprang iväg som vanligt och jag sade åt Jessica att sova hemma hos oss eftersom det inte är bra att åka hem själv på natten med bil och dessutom var hon trött och jag som är så snäll och omtänksam tänker det bästa för mina bästa vänner. Hon åkte hem vid 9 på morgonen, tidigt men hon skulle vara barnvakt. Nu så sitter jag här från att ha varit ute med hunden och ska titta på "Tyra Banks Show" hoppas att det handlar om något bra annars får jag sätta på någon film eller nåt, mår inte så bra idag.

.::pikachu, drömmar, ullared och turkiet::.

Idag mina vänner så har jag börjat packa inför vistelsen i Turkiet som kommer vara i ungefär 6 månader.
Igår ringde min vän Jessica mig och frågade ifall vi kunde ta en sväng om Gekås (Ullared) och det var helt klart att jag ville det men det blev lite bråttom för jag hade endast 1 timme på att göra mig i ordning och då hade jag inte ens duschat. Jag hade tänkt mig mysa hela dagen därför var jag inte klar på långa vägar.
Det var lite konstigt för att igår natt så hade jag en dröm om att jag var på Ullared
(det heter Gekås själva shoppingcentret men alla säger Ullared) och i drömmen hade jag bara några timmar på mig att köpa in allt som jag behövde och denna drömmen blev verklig.
Men det är en sak som jag inte förstår, vad gör Pikachu i mina drömmar nästan hela tiden? Jag köper saker som har att göra med den söta lilla figuren.. Någon som har den i mjukisdjur som man kan få köpa eller någon som vet om man kan köpa den någonstans?
Jag har viljat ha sedan jag var liten men fick den aldrig och inte fick jag köpa heller haha..

Det jag köpte var:
* Hårinpackning
* Gosedjur till min mans bröders barn och systers -
Nu gäller det bara en pojkpresent med, vad ska jag ge till en liten pojke på 3 år?
Gosedjuren jag köpte var en kanin och ett lamm sedan har jag en kanin till som jag köpte för ett tag sedan.

* Hårfärg för att jag måste slinga om håret snart * 2 - en till min syster
* 2 svarta leggings
* 2 fotlänkar (det är så snyggt till ett par solbrända ben)
* 4 små godisar för 10:-
* Hårklämmor
* Mascara
* 2 Eyeliner
* Snickers

Tråkigt väder idag igen, det är inte alls så roligt men jag ska inte klaga för det kommer vara så varmt i Turkiet sedan.

.::turkiet, lägenhet, visum och laptopväska::.

Nu var det ytterligare ett tag sedan jag skrev här, förlåt.
Det är så mycket saker som händer nu:
* Jag beställde en laptopväska från http://megastore.se  
Det var mest krångel med den hemsidan eftersom jag fick fel väska hemskickad. Egentligen skulle jag ha en rosa handväska med måttet av en laptop upp till 15,4 men så fick jag någonting helt annat. En rosa laptopfodral som hade måttet av en laptop för högst 13,3 så det gick helt enkelt inte. Jag fick även fel pris för den väskan men det problemet ska snart vara fixat för jag fick skicka tillbaka den på deras bekostnad och de ska även skicka mig den laptopväskan som jag ville ha från början så ändå får de ett litet plus i kanten för att de förstod att de hade gjort fel och skickar mig den jag vill ha plus att de betalar returfrakten.

Klart att man vill ha den tjejiga rosa laptopväskan istället för en tråkig rosa tjejig laptopfodral. 
Väskan har som sagt även axelband så den kommer passa perfekt som handbagage på flyget till Turkiet.
Bort med fodralväskar, de kan man inte gå runt och bära på - om man inte vill ha dem i handen förstås..

Sen till punkt nummer 2:
* Jag måste börja packa nu eftersom snart så sticker jag och min man till Turkiet. 
För att än en gång gå på intervju i Ankara så att han kan få uppehållstillstånd här i Sverige så att vi kan leva vårat liv här.
Vi fick som sagt uppehållstillstånd (UT) innan men det har blivit någon slags krångel med det. 
Jag skickade min älskling ansökningsformuläret för UT men skrev att vi bara skulle ha det för 4 månader eftersom vi kan inte stanna hos min familj hela tiden (fråga mig inte varför). Så medans dessa 4 månaderna han skulle tillbringa här 
så skulle vi tillsammans ytterligare en gång men från Sverige då, ansöka om förlängning men så lätt som det låter är det inte. Även om han fick UT för de 4 månaderna så kan vi inte förlänga, även om vi har gift oss och eftersom vi skrev vilket datum han ska åka tillbaka till Turkiet så är vi tillbaka på ruta 1 igen. 

Men 4 - 6 månaders semester till mig gör inte så mycket och att även upptäcka mer av Turkiet gör det hela så mycket lättare. Och såklart att träffa min andra familj igen vilket var ett tag sedan, Januari närmare bestämt. 
Så i November kommer jag och min man sitta i biomörkret tillsammans och titta på andra filmen av "Twiligt The Saga" - filmerna som heter "New Moon". 

Så fort som vi kommer till Turkiet så måste vi leta upp en lägenhet, den får vara liten och mysig och dessutom vara möblerad, är det någon av er som vet någon sådan lägenhet i Alanya så är det bara till att höra av sig. 
 
Och sedan undrar jag hur ni som håller till i Turkiet, hur gör ni med Visum? Jag har hört att vissa åker till den grekiska delen av Cypern för att få en ny stämpel i Passet men sedan finns de dem som åker någonannanstans eller till och med de som betalar Polisen för att få en ny stämpel i sitt Pass. Vad är bäst (även om jag inte vill åka utan min man för han kommer ine över till den grekiska sidan av Cypern och jag vill inte åka själv) och hur gör ni?



RSS 2.0
free counters

Mina besökare
Totalt:
Denna månad:
Denna vecka:
Idag:
Online nu: